Naar boven

Ook voor deze Lumix TZ200D digitale camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic Lumix TZ200D Zilver
Panasonic Lumix TZ200D heeft een 15x optische zoom. U maakt onvoorstelbaar gedetailleerde beelden van zeer hoge kwaliteit. UHD 4K-videobeelden legt u vast, unieke momenten kunt u terughalen uit video's en opslaan met een hoge resolutie.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Panasonic Lumix TZ200D Zilver

Een compactcamera met 20-megapixel-1"-sensor en een objectief met 15x optische zoom, dat een bereik heeft van 24-360mm in fullframe-equivalent.

Ultra groothoeklenss van 24MM + 15x optische zoom

Met de nieuwe LEICA DC VARIO-ELMAR-ultragroothoeklens van 24 mm met een ongelooflijke 15x optische zoom en een grote 1 inch High Sensitivity MOSsensor biedt de TZ200D u de mogelijkheid om onvoorstelbaar gedetailleerde beelden van zeer hoge kwaliteit vast te leggen.

4K video

Ook kunnen er 4K-video's worden opgenomen in ultrahoge resolutie met deze compactcamera op zakformaat, ideaal om mee te nemen op reis. De optische prestaties van de LUMIX TZ200D zijn uitstekend te noemen kunnen we wel stellen. De beelden zijn verbluffend helder, aldus de foto specialisten van Apollo.

Ultragroothoeklens van 24MM

LEICA DC VARIO-ELMAR is een ultragroothoeklens van 24 mm met 5- assige HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus) en biedt een veelzijdige kijkhoek en handtrillingen worden zowel bij het maken van foto's als video's onderdrukt. Mooie macro-opnames maakt u bij een afstand van slechts 3 cm tot het onderwerp, dit betekent dus extreme close-up foto's en ongelooflijk veel details.

Prachtig gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit

De 1-inch MOS-sensor van de TZ200D is bijzonder groot en geeft de mogelijkheid prachtig gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit vast te leggen. De body van de LUMIX TZ200D is versterkt met aluminium voor een slank, robuust profiel.

Live View Finder (LVF)

Live View Finder (LVF) biedt u schitterende beelden onder alle lichtomstandigheden.  De LVF van deze camera biedt een fantastisch hoge resolutie van 2.330.000 pixels en een royale vergrotingsfactor van circa 1,45x/0,53 (equivalent van 35mm-camera).

3 inch touchscreen met hoge resolutie

Ook heeft de LUMIX TZ200D aan de achterkant een touchscreen van 3 inch met een resolutie van 1.240.000 pixels, zodat gebruikers gemakkelijk scherp kunnen stellen via het scherm.

Focus peaking

De LUMIX TZ200D beschikt ook over Focus Peaking, een functie die de optimale scherpstelling weergeeft bij het handmatig scherpstellen. Het focussysteem van de LUMIX TZ200D is uitgerust met een speciale lineaire motor die een ultrasnelle Auto Focus (AF) mogelijk maakt.

UHD 4K videobeelden

De LUMIX TZ200D legt prachtig vloeiende hoge resolutie UHD 4K-videobeelden vast in 3840x2160 pixels bij 30p/25p (50 Hz) of 24p in MP4. Door de 4K-functionaliteit is het mogelijk unieke momenten te halen uit video's die zijn opgenomen met 30 fps per seconde en deze op te slaan als hoge resolutie foto's van 8 megapixels.

4K Photo

Het kiezen van de beste opname uit honderden met 4K PHOTO vastgelegde frames is nu gemakkelijker dan ooit met de nieuwe functie Auto Marking. Deze functie detecteert en markeert een beweging of gezicht.

High speed video

Met High Speed Video kunnen snelbewegende onderwerpen worden vastgelegd in Full HD bij100 fps (50 Hz - PAL). Verder biedt de camera de functies Time Lapse en Stop Motion Animation.

RAW beelden, Blue Tooth en Wifi

Tot slot, kan TZ200D intern RAW-beelden ontwikkelen. Dit betekent dat u geen Apple of PC nodig heeft om foto's onderweg te bewerken. De LUMIX TZ200D biedt verbindingsmogelijkheden via Bluetooth en Wi-Fi®, zodat u op verschillende manieren opnames kunt maken en beelden heel eenvoudig direct kunnen delen, waarbij een continue verbinding met een smartphone of tablet mogelijk is bij minimaal stroomverbruik.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw camera van Panasonic bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • LEICA DC VARIO-ELMAR-ultragroothoeklens van 24 mm met een ongelooflijke 15x optische zoom en grote 1 inch High Sensitivity MOSsensor.
 • 4K-video's kunnen worden opgenomen in ultrahoge resolutie.
 • Optische prestaties van de LUMIX TZ200D zijn uitstekend.
 • LEICA DC VARIO-ELMAR is een ultragroothoeklens van 24 mm met 5- assige HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus) en biedt een veelzijdige kijkhoek. Handtrillingen worden zowel bij het maken van foto's als video's onderdrukt.
 • De 1-inch MOS-sensor van de TZ200D is bijzonder groot voor een dergelijke compactcamera.
 • De body van de LUMIX TZ200D is versterkt met aluminium voor een slank, robuust
 • profiel. De camera is daarom niet alleen compact maar ook sterk genoeg om op reis
 • alle onvergetelijke momenten vast te leggen.
 • Live View Finder - schitterende beelden onder alle lichtomstandigheden. De Live View Finder (LVF) van deze nieuwe camera heeft een upgrade ondergaan en biedt een fantastisch hoge resolutie van 2.330.000 pixels en een royale vergrotingsfactor van circa 1,45x/0,53 (equivalent van 35mm-camera).
 • Naast de LVF heeft de LUMIX TZ200 aan de achterkant een touchscreen van 3 inch met een resolutie van 1.240.000 pixels, zodat gebruikers gemakkelijk scherp kunnen stellen via het scherm.
 • De LUMIX TZ200 beschikt over Focus Peaking, een functie die de optimale scherpstelling weergeeft bij het handmatig scherpstellen.Het focussysteem van de LUMIX TZ200D is uitgerust met een speciale lineaire motor die een ultrasnelle Auto Focus (AF) mogelijk maakt.
 • Light Speed AF is verbeterd door toepassing van de Depth From Defocus (DFD) technologie waardoor er nog sneller wordt scherpgesteld. DFD berekent de afstand tot het onderwerp door twee beelden met verschillende scherptes te evalueren terwijl het signaal wordt uitgewisseld met een snelheid van 240 fps. De LUMIX TZ200D behaalt hierdoor een ultrasnelle AF van slechts 0,1 seconde.
 • De LUMIX TZ200D legt prachtig vloeiende hoge resolutie UHD 4K-videobeelden vast in 3840x2160 pixels bij 30p/25p (50 Hz) of 24p in MP4.
 • Het kiezen van de beste opname uit honderden met 4K PHOTO vastgelegde frames is nu gemakkelijker dan ooit met de nieuwe functie Auto Marking. Deze functie detecteert en markeert een beweging of gezicht.
 • LUMIX TZ200D biedt ook de functie 4K Live Cropping bij het opnemen van video's, wat zorgt voor stabiel pannen en zoomen. Voor het maken van soepele panningopnames hoeft alleen de kijkhoek te worden ingesteld en is er geen speciale randapparatuur zoals een slede nodig. Bij het zoomen kan de kijkhoek voor het uiteindelijke beeld eerst worden ingesteld om ervoor te zorgen dat het onderwerp precies binnen het frame past.
 • Met High Speed Video kunnen snelbewegende onderwerpen worden vastgelegd in
 • Full HD bij100 fps (50 Hz - PAL). Verder biedt de camera de functies Time Lapse en
 • Stop Motion Animation. Nieuwe opnamemodi en monochroomfilter - creativiteit binnen handbereik Een van de leukste aspecten van reizen zijn de vele indrukken die kunnen worden vastgelegd.

Wat zit er in de doos?

DMW-BLG10E accu
SAE0012D USB LADER
USB-kabel
Draagriem

Kijk ook eens naar