Naar boven

Ook voor een objectief van LEICA bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200 mm / F2.8-
Een digitale verwisselbare ultra-telezoom lens, de LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200 mm / F2.8-4.0 ASPH (vergelijkbaar met 100-400 mm op een 35mm-camera) en deze lens heeft een bereik van ultragroothoek tot supertelefoto en biedt een uitzonderlijk mooie beeldkwaliteit voor foto- en video-opnames.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200 mm / F2.8-4.0 ASPH

Panasonic presenteert de ultra-telezoom lens H-ES50200

Een digitale verwisselbare ultra-telezoom lens, de LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200 mm / F2.8-4.0 ASPH (vergelijkbaar met 100-400 mm op een 35mm-camera).

Deze derde lens in de LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 serie heeft een bereik van ultragroothoek tot supertelefoto en biedt een uitzonderlijk mooie beeldkwaliteit voor foto- en video-opnames.

Op alle lenzen is de Nano Surface Coating-technologie van Panasonic toegepast om ghosts (dubbelbeelden) en flaring (lichtvlekken) te minimaliseren. Verder zijn de lenzen robuust en stof- en spatwaterdicht en zelfs vorstbestendig tot temperaturen van -10 graden Celsius, waardoor ze bestand zijn tegen professioneel gebruik onder extreme omstandigheden.

LEICA DG VARIO-ELMARIT 50-200 mm / F2.8-4.0 ASPH biedt een zoombereik van 100 mm tot een super-telestand van 400 mm (equivalent van 35mm-camera). Gezien zijn grote lichtsterkte van F2.8-4.0, kan de lens worden gebruikt voor allerlei opnamesituaties, van opnames van wilde dieren en indoorsporten tot portretten. Bovendien vergroot de 1,4x teleconverter DMWTC14 1de scherpstelafstand tot 560 mm (equivalent van 35mm-camera) en de 2,0x teleconverter DMW-TC202 doet dat tot 800 mm (equivalent van 35mm-camera) voor echte close-upopnames.

De POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) compenseert trillingsonscherpte effectief, waardoor het mogelijk is om zelfs zonder statief opnames te maken. De lens werkt met Dual I.S.3 (Image Stabilizer) en Dual I.S.24 wanneer hij bevestigd is op een van de compatibele LUMIX DSLM-camera's van Panasonic.

Het lenssysteem bestaat in totaal uit 21 elementen in 15 groepen, waaronder twee UED (Ultra Extra-low Dispersion) lenzen, twee ED (Extra-low Dispersion) lenzen en twee asferische lenzen. Het gebruik van deze lenzen onderdrukt sferische vervorming en chromatische aberratie effectief. Hierdoor worden van het midden tot de rand een hoge resolutie en hoog contrast bereikt.

De sensordrive van max. 240 fps zorgt ervoor dat camera's met een uiterst snelle en nauwkeurige Contrast AF optimaal kunnen worden benut. Het helpt ook vibratie te verminderen. De nieuwe lens blinkt vooral uit in video-opnameprestaties. Het interne scherpstelsysteem zorgt voor een stille bediening. Bovendien helpt het aandrijfsysteem met microstappen in het diafragmaregelgedeelte de camera zich snel aan te passen aan veranderingen in helderheid bij zoomen en pannen.

Het optische design zorgt voor een uitzonderlijke barycentrische stabiliteit, waardoor beeldverschuivingen tijdens het zoomen worden geminimaliseerd. De AFtrackingprestaties bij zoomen zijn ook verbeterd, dankzij de snelle frameanalyse voor scherpstelcontrole.

Op de lens kan een filter (67 mm) zoals een ND- of polarisatiefilter worden bevestigd, waardoor verschillende soorten foto- en video-opnames mogelijk zijn. De lens is verkrijgbaar in fraai metallic zwart en past daardoor heel goed bij de DSLM-camera's in de LUMIX G-serie.

De LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 serie biedt met drie uitstekende lenzen een bereik van 16 tot 400 mm (equivalent van 35mm-camera) voor veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een fantastische beeldkwaliteit.

Panasonic Corporation is een wereldwijde leider in de ontwikkeling van verschillende elektronische technologieën en oplossingen voor klanten op het gebied van onder andere consumentenelektronica. Door innovatie streeft Panasonic ernaar een toegevoegde waarde te bieden bij het creëren van een beter leven en een betere wereld voor haar klanten.

Ook voor uw lens / objectief van Leica bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Lensconstructie 21 elementen in 15 groepen (2 asferische lenzen, 2 UED-lenzen, 2 ED-lenzen, 1 UHR-lens)
Nano Surface Coating
Vatting Opzetstuk voor Micro Four Thirds
Optische beeldstabilisator (POWER O.I.S.)
Brandpuntsafstand f=50-200 mm (vergelijkbaar met 35 mm camera 100-400 mm)
Diafragma 9 diafragmalamellen / Ronde diafragmaopening
Grootste diafragma F2.8 (groothoek) - F4.0 (tele)
Kleinste Diafragma F22
Kortse Focus afstand 0,75 m
Vergroting Ong. 0.25x / 0.5x (vergelijkbaar met 35mm camera)
Algemeen Diagonale kijkhoek 24°(groothoek) - 6,2°(tele)
Weerbestendig Spatwaterveilig/stofdicht/vriesbestendig*
Filter Maat φ67mm
Max. Diameter φ76 mm / 2,99 inch
Lengte Ca.132 mm (van de top van de lens tot onderzijde van de lensmontuur)
Gewicht (g) Ca. 655 g (exclusief lenskap, achterkap lens en lensafdekking)
Gewicht Ca. 655 g (exclusief lenskap, achterkap lens en lensafdekking)
Standaard Accessoires Lensdop, achterste lensdop, lenskap, lensopbergzak

Wat zit er in de doos?

Lensdop
Achterste lensdop
Lenskap
Lensopbergzak