Naar boven

Ook voor een 4K UHD Premium Smart TV bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Samsung UE82NU8000 4K UHD Premium Smart TV
Een 82 inch 4K Ultra HD LED TV, deze 82NU8000 en wordt geleverd inclusief smart-touch afstandsbediening en voet. De TV heeft 2500 PQI, 40 watt geluidsvermogen, Motion Rate 240 en een quad core processor. Verder is deze stijlvol afgewerkt en biedt u een revolutionaire kijkervaring.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung UE82NU8000 
4K UHD Premium Smart TV

Een 82 inch 4K Ultra HD LED TV, deze 82NU8000 en wordt geleverd inclusief smart-touch afstandsbediening en voet. De TV heeft 2500 PQI, 40 watt geluidsvermogen, Motion Rate 240 en een quad core processor. Verder is deze stijlvol afgewerkt en biedt u een revolutionaire kijkervaring.

Smart HUB

De Samsung 65NU8000 heeft een overzichtelijke Smart Hub waar u moeiteloos doorheen bladert met behulp van de One Remote Control en binnen een mum van tijd heeft u de favoriete serie, game of film gevonden.

Ongekende beeldkwaliteit

En die ziet u dan in ongekende beeldkwaliteit. Diverse beeldverbeteringstechnologieën zorgen voor heldere kleuren, diepe contrasten en haarscherpe details. Of u nu een snelle actiegame speelt of een oude klassieke film kijkt, u ziet het in optimaal beeldkwaliteit.

Dynamic Crystal Color

De beelden die u ziet op de Samsung UE82NU8500 zijn levensecht dankzij levendige kleuren. Dynamic Crystal Color zorgt ervoor dat er een enorm palet aan kleuren kan worden weergegeven, ook de moeilijk te imiteren kleuren als rood- en groentinten.

Samsung Smart TV

De Samsung UE82NU8000 is een Smart TV en dat betekent ongekend veel entertainment. Op de overzichtelijke Smart Hub bladert u razendsnel naar jouw films, series, games en apps met behulp van de One Remote Control, en u bent verzekerd van urenlang entertainment in fantastische beeldkwaliteit.

Game Mode

Voor de echte gameliefhebber is de NU8000 een perfecte TV. Of u nu een wervelende action game speelt of een gezellig simpel spelletje, deze TV garandeert een optimale game ervaring. De bewegingen op het scherm zijn soepel, natuurgetrouw en zonder ruis.

Samsung UHD-Dimming

Voor nog meer beeldperfectie heeft Samsung de UHD-Dimming technologie ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het scherm van de UE82NU8000 in aparte zones wordt verdeeld om kleuren, scherpte en contrast te optimaliseren per zone voor de perfecte verhouding tussen licht en donker. Hierdoor komen nog meer details tevoorschijn.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw UHD Premium TV van Samsung bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

4K UHD Premium TV
82 Inch (209 cm)
PQI: 2500
LED TV
Quad-Core processor
Smart TV
Ingebouwde wifi
HDR Elite
Game Mode
Smart Things app
One Remote Control
Dynamic Crystal Color
UHD Dimming
Aansluitingen: 4x HDMI, 2x USB, CI+

Wat zit er in de doos?

Premium One Remote Control
Batterijen
Voet
Stroomkabel
Handleiding