Naar boven

Apollo & Samsung Welcome Home Club

Koop voor 1 juli 2018 een Samsung QuickDrive wasmachine bij Apollo en word lid van de Welcome Home Club
Koop in de periode van 5 maart 2018 t/m 30 juni 2019 een Samsung QuickDrive wasmachine word lid van de Welcome Home Club.

De voordelen

De Welcome Home Club biedt veel voordelen:

5 jaar garantie

Een wasmachine heeft een standaard garantie van 2 jaar. Bij deze promotie krijgt u bij aankoop van een promotiemodel QuickDrive wasmachine bij Apollo nog eens 3 jaar extra garantie.

QuickDrive wasmachine 100 dagen op proef

Bent u niet tevreden, meldt u dan aan voor de betreffende promotie. Samsung haalt het betreffende apparaat op en betaalt het aankoopbedrag terug, mits u voldoet aan de actievoorwaarden.

VIP service

U kunt 24/7 bij Samsung terecht voor hulp op een speciaal telefoonnummer. Ook garandeert Samsung een werkende wasmachine binnen 24 uur, mocht de huidige QuickDrive wasmachine defect raken.

De Welcome Home Club valt onder Samsung Members

Met Samsung Members ontvangt u diverse aanbiedingen, nieuws en tips. U krijgt feedback en probleemoplossende diensten die ervoor zorgen dat u de Samsung-producten optimaal kunt benutten.

Deelnemende modellen

Zie onder.

Ja, ik wil mij direct aanmelden

Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de sticker met het serienummer en de modelcode (bevindt zich aan de binnenzijde van de deur) uiterlijk 15 juli 2019. Klik hier om u direct aan te melden.
Actievoorwaarden

Deze promotie loopt van 5 maart 2018 t/m 30 juni 2019 (aankoopdatum). Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de QuickDrive wasmachine. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Deze promotie is alleen geldig indien u de QuickDrive wasmachine hebt gekocht in Nederland en bij één van de deelnemende winkels, Apollo in dit geval.