Naar boven

Architect frame

De ultieme audio-oplossing voor grote TV-schermen


 

Mutrox en het Architect frame, perfect voor Home cinema

Het Nederlandse bedrijf Mutrox is samen met Bowers & Wilkins verantwoordelijk voor het concept Architect frame. De Britse luidsprekerfabrikant voegt premium inbouwspeakers samen met een akoestisch frame ontwikkeld door Mutrox. Het resultaat; een stijlvol Soundframe dat elke huiskamer van verborgen hifi-geluid kan voorzien. Het Architect frame is oorspronkelijk bedacht door Mutrox, een bedrijf dat zich al vele jaren richt op perfecte akoestiek voor home cinema- en hifi-ruimten.

Fraai design

Een fraai design met alle luidsprekers en bekabeling geïntegreerd in een mooie oplossing, het Architect frame. Voorzien van Bowers & Wilkins' bekroonde Cinema 7 luidsprekers, een krachtige subwoofer en bijpassende versterker.

Ruimtebesparend

Met zijn ruimtebesparende diepte van 17 cm is het Architect frame ongelooflijk veelzijdig: hij kan tegen de wand worden gemonteerd, in de wand worden verzonken of in maatwerkmeubilair worden ingebouwd. Het biedt de ultieme, flexibele oplossing voor u als klant van Apollo die een fraaie, gepersonaliseerde, hoogwaardige Audio en Video-oplossing in uw woonomgeving wenst.

 


Architect frame demonstratieklaar bij Apollo

In onze winkel kunt u het Mutrox / Bowers & Wilkins Architect frame nu beluisteren, bekijken en beleven. Kom langs bij Apollo in het gezellige centrum van Almere-stad. We zitten op de Korte promenade 5 en u bent vanzefsprekend van harte welkom.

Bowers & Wilkins CWM Cinema 7 & ISW-4 Subwoofer

Hoogwaardige Hifi. Een combinatie van de meest geavanceerde technieken zoals NautilusTM Swirl tweeters en Kevlar® units voor het midden/laag. Dankzij deze Bowers & Wilkins Cinema 7 luidsprekers met de laatste innovaties in luidspreker techniek, zorgt dit voor een werkelijk ongekende muziekweergave. Ook, met mooi, diep en stevig laag. Door de twee langeslag-drivers van 200 mm (8 inch) kan ISW-4 grote luchtvolumes verplaatsen die nodig zijn voor een indrukwekkende laagweergave.

Installatiegemak

Het frame, dat tegen de wand gemonteerd, in de wand verzonken of in maatwerkmeubilair ingebouwd kan worden, fungeert door de starre, intern versterkte constructie met een gewicht van 80 kg zelf als backbox.

Strak ontwerp

Het Architect frame combineert een strak ontwerp met flexibiliteit en installatiegemak. Er zijn geen zichtbare kabels; deze zijn in de constructie verborgen. Voor het Architect frame is CWM Cinema 7 geselecteerd vanwege de slanke en vrij smalle luidspreker vorm, de uitstekende geluidskwaliteit en prijs kwaliteitverhouding.

Drie standaard varianten afgestemd op het formaat van uw TV

Perfecte integratie met elk interieur

Er zijn drie verschillende uitvoeringen van het Architect frame, een frame gemaakt voor een 55, 65 of 77 inch televisie. In elke uitvoering kan worden gekozen uit een stereo opstelling met speakers links en rechts (linker afbeelding), de surround set-up met een centerluidspreker erbij (middelste afbeelding) of de surround opstelling compleet met een ingebouwde subwoofer (rechterafbeelding). Dit maakt de oplossing flexibel voor zowel de muziek als film liefhebber.


Keuze uit vijf prachtige stoffen van hoogwaardige kwaliteit

Naast de verschillende uitvoeringen kan er worden gekozen uit 5 fraaie stoffen, Midnight Black, Olive Green, Chocolate Brown, Bullet Grey en Eastern Taupe. Deze kwaliteits stoffen worden speciaal gemaakt voor een perfecte akoestische transparantie zodat alle details van de muziek of film levensecht worden weergegeven. De stoffen zijn duurzaam en perfect passend bij de kwaliteit en de uitstraling van het Architect frame.Entertainment 

De meest gebruikte entertainment functies zoals TV programma’s of films kijken, muziek luisteren, Netflix kijken en online gamen worden in één ultieme gebruikerservaring samengebracht. Met het Architect frame kan het hele gezin samen, of ieder voor zich, de eindeloze functionaliteit gebruiken en ervaren. Het mooie is dat elk ontwerp perfect passend kan worden gemaakt in elk interieur.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor Hifi

 
Ook voor het Mutrox Architect frame en de ultieme audio oplossing voor uw grote TV aan de muur bent u bij Apollo aan het juiste adres, Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor Hifi. Wilt u van gedachten wisselen met onze Hifi specialisten en een home cinema advies op maat? U kunt ons mailen via support@apollo.nl of belt u ons gewoon op telefoonnummer 036 533 9099.