Naar boven

Black Friday Apollo

Waanzinnige kortingen | De allerbeste deals

Apollo, Korte promenade 5 in Almere en Apollo.nl

Wanneer start Black Friday Apollo?

We beginnen met een aantal artikelen lekker een week eerder met Black Friday! Op deze wijze zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en spreiden we de drukte. De Black Friday Pre Sale en de Black Friday Sale aanbiedingen zijn allen op = op, ofwel de prijs kan als de geplande voorraad op is weer omhoog gaan, dus wees er snel bij !!!!!  In tegenstelling tot normale akties kunt u bij deze aanbiedingen het artikel niet in de winkelwagen ' bewaren' om deze op een later tijdstip te bestellen.

Vrijdag 22 november 2019 tot en met cyber monday 2 december 2019, 23:59 uur

Wanneer ontvang ik de bestelling?

Direct na het Black Friday weekend en Cyber Monday gaan we aan de slag om alle orders zo spoedig mogelijk uit te leveren. Mocht er een vertraging in de uitlevering optreden dan wordt u hierover natuurlijk direct geïnformeerd.

Controleer deze pagina regelmatig want in de Black Friday Pre Sale wisselt het aanbod dagelijks

Eerder advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons altijd mailen via het mailadres support@apollo.nl  of bel ons 036-5339099

Let op!

staat het artikel van uw voorkeur er niet bij? Geen probleem, we maken een aanbieding ‘op maat’ voor u. Apollo noemt dit een persoonlijke deal.

Ja, ik wil mijn persoonlijke Apollo Deal