Naar boven

Canon Autumn Promo 2018

Cashback

Consumentenactie

Ik wil graag weten hoe de actie werkt

Op geselecteerde Canon producten ontvangt u als klant van Apollo in Almere en Apollo.nl tijdelijk tot €270 cashback of tot €360 Canon-tegoed.

Welke modellen doen mee?

U heeft de keuze uit een selectie van spiegelreflex- , systeem- en compact camera's en lenzen.

De actieperiode

De actie is geldig van van woensdag 1 augustus tot en met 30 september.

Werkwijze Cashback

1. Koop een geselecteerd actieproduct bij Apollo. 2. Registreer het actieproduct op canon.nl/autumnpromo en 3. upload het aankoopbewijs. Na registratie ontvangt u een e-mail met inloggegevens van een persoonlijke online pagina. Hierop staat de voortgang van de claim vermeld. Na goedkeuring zal het cashbackbedrag binnen 30 dagen op uw rekening worden overgemaakt.

Werkwijze Canon tegoed

1. Koop een geselecteerd actieproduct bij Apollo. 2. Registreer het actieproduct op canon.nl/autumnpromo en 3. upload het aankoopbewijs. Na registratie ontvangt u een e-mail met inloggegevens van een persoonlijke online pagina. Hierop staat de voortgang van de claim vermeld.

U doet een tweede Canon aankoop bij Apollo en heeft daar mar liefst twee maanden de tijd voor. Dit hoeft geen actieproduct te zijn. Na goedkeuring zal het Canon-tegoed bedrag binnen 30 dagen op uw  rekening worden overgemaakt.

Ja, ik wil graag meedoen en registreer mijn Canon product

U registreert uw Cashback (geld retour actie) uiterlijk op 14 oktober 2018. De registratie van de tweede aankoop in verband met het Canon tegoed kan tot en met 30 november 2018. Klik hier en registreer.

Ook voor uw Canon consumenten actie Autumn promo bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt al uw producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5