Naar boven

Canon Summer Promotie

Tot €350 Cashback of 
tot €700 Canon tegoed 

Consumentenactie Zomer 2019

Bij aankoop van een geselecteerd product ontvangt u als klant van Apollo naar keuze een cashback of een verhoogd Canon-tegoed. U heeft de keuze uit een selectie van deelnemende spiegelreflexcamera’s, systeem- en compactcamera’s, videocamera’s en lenzen.


Actieperiode

De actie loopt van 15 mei 2019 tot en met 31 juli 2019

Registratie

De uiterste datum om te kunnen registreren is 15 augustus 2019 voor de cashback en 15 oktober 2019 voor het Canon tegoed.

CANON CASHBACK

1. Koop een geselecteerd actieproduct op Apollo.nl of Apollo Almere

2. Ja, ik registreer direct en upload het aankoopbewijs

Na registratie ontvangt u een e-mail met inloggegevens van een persoonlijke online pagina. Hierop staat de voortgang van uw claim vermeld. Registreren voor de cashback kan uiterlijk tot en met 15/08/2019. Na goedkeuring zal het cashbackbedrag binnen de 30 dagen naar uw rekening worden overgemaakt.

CANON-TEGOED

1. Koop een geselecteerd actieproduct op Apollo.nl of Apollo Almere

2. Ja, ik registreer direct en upload het aankoopbewijs

Na registratie ontvangt u een e-mail met inloggegevens van een persoonlijke online pagina. Hierop staat de voortgang van uw claim vermeld.

U doet vervolgens een tweede Canon aankoop bij Apollo, hier heeft u twee maanden de tijd voor. Dit hoeft geen actieproduct te zijn. Registreren van de tweede aankoop op de persoonlijke pagina kan uiterlijk 15/10/2019. Na goedkeuring zal het Canon-tegoed bedrag binnen 30 dagen naar uw rekening worden overgemaakt.Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. Ook voor deze Canon Summer 2019 consumentenactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U als klant van Apollo profiteert natuurlijk van deze actie. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.