Naar boven

Canon Winter 2020

Profiteer van een Cashback

Apollo Amere en Apollo.nl

Bij aankoop van een geselecteerd Canon product ontvangt u naar keuze een cashback. Combineer actieproducten en ontvang zelfs een dubbele cashback op beide producten. U kunt kiezen uit een selectie van spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s en lenzen.

Om in aanmerking te komen voor dubbele cashback op beiden producten, dienen beiden producten op 1 factuur vermeld te staan. Combinaties met meerdere bodies en/of lenzen zijn toegestaan, tot een max van 4 producten!

Hoe lang kan ik nog meedoen?

De actieperiode is van 15 november 2019 t/m 15 januari 2020.

Ja ik registreer direct!

U kunt registreren tot en met 31 januari 2020
 

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. Ook, voor Canon.

Ook voor Canon bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Canon camera en lenzen 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.