Naar boven

Claim uw LG cashback, tot €300

LG OLED TV. De slimste OLED TV

LG OLED E9 TV’s zijn voorzien van de 2e generatie α9-processor. Deze ultra slimme processor is voorzien van een ‘deep learning’ AI-algoritme, dat automatisch beeld en geluid voor elk type content en kijk omgeving optimaliseert. Hierdoor geniet je altijd van de ultieme kijkervaring.

Actieperiode

U profiteert van deze speciale consumentenactie bij Apollo in Almere en via Apollo.nl van 30 september 2019 tot en met 22 november 2019. 

Welke LG OLED TV doet mee?

De promotiemodellen die meedoen met deze actie treft u onderstaand, selecteert u de modellen eenvoudig en deze kunt u direct bekijken in de webshop van Apollo.

Ja ik wil direct registreren!

Klik hier om uw LG TV te registreren.

De online registratie moet uiterlijk 29 november 2019 compleet zijn en het bewijsmateriaal (de originele kassabon en het uitgeknipte serienummer) moeten uiterlijk 6 december door LG zijn ontvangen. Dat is alles!

Ervaar zelf de slimste OLED TV en kies voor verbluffend contrast en een adembenemende beeld- en geluidsbeleving

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw LG OLED TV en Cashback Acties bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw LG producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.