Naar boven

Claim uw Sony Cashback tot €500 of kies Playstation 4

Profiteer maximaal bij Apollo, schaf een actiemodel Sony BRAVIA Full Array LED of BRAVIA OLED TV aan op Apollo.nl of via Apollo in Almere en ontvang een PS4 of Cashback tot €500.

Mijn actieperiode

Aan deze Sony consumentenactie kunt u meedoen van 3 oktober 2019 tot en met 24 november 2019.

Deelnemende modellen

Onderstaand selecteert u eenvoudig een actiemodel en kunt deze direct in de webshop van Apollo bekijken. Hieronder wordt per model de hoogte van de cashback getoond en/of het model in aanmerking komt voor de Playstation 4 keuze.

Sony BRAVIA OLED en Full Array televisies met de Picture Processor X1™ Ultimate leveren ongekende kwaliteit. Met de ongeëvenaarde beeldverwerkingskracht van de processor, detecteert deze honderden verschillende voorwerpen op het scherm en verbetert de helderheid, details en kleur. 

Sound-from-Picture Reality™Alles wat u kijkt is helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch. Prachtig, gedetailleerd beeld wordt gecombineerd met onze Sound-from-Picture Reality™ voor geweldige audiovisuele prestaties. Beeld en geluid vormen een harmonieus geheel. Leef in het moment met waarheidsgetrouw beeld en geluid.

Ja ik doe mee en registreer direct!

Klik hier als u de cashback wilt claimen.
Klik hier als u de Playstation 4 wilt claimen
U kunt uw cashback-claim indienen tot 14.01.2020, succes!

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar mijn vertrouwde adres

Ook voor uw Sony BRAVIA Full Array LED of BRAVIA OLED TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Sony TV 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.