Naar boven

LG OLED Cashback

LG OLED TV

Tot €300 Cashback

De slimste OLED TV

De nieuwe LG OLED TV’s zijn voorzien van de 2e generatie α9-processor. Deze ultra slimme processor is voorzien van een ‘deep learning’ AI-algoritme, dat automatisch beeld en geluid voor elk type content en kijk omgeving optimaliseert. Hierdoor geniet u altijd van de ultieme kijkervaring.

Verbluffend contrast en een adembenemende beeld- en geluidsbeleving. Ervaar zelf de slimste OLED TV en kies voor verbluffend contrast en een adembenemende beeld- en geluidsbeleving.

De cashback actie

Na aankoop van een deelnemend LG TV promotiemodel kunt u een cashback claimen tot €300. De promotie is geldig tot en met 30 juni.

Ja, ik registreer direct

U registreert hier. De online registratie moet uiterlijk 7 juli 2019 compleet zijn en het bewijsmateriaal (de originele kassabon en het uitgeknipte serienummer) moeten uiterlijk 14 juli door LG ontvangen zijn.

Deelnemende modellen

OLED65E9PLA (€300)

OLED65C9PLA (€300)

OLED55E9PLA (€200)

OLED55C9PLA (€200)Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 
Ook voor deze LG OLED cashbackactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U als klant van Apollo profiteert natuurlijk van deze actie. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5