Naar boven

Nikon Cashback Celebrating 100 years

Profiteer bij Apollo


Cashback en Cadeau

Schaf in de periode van 16 oktober 2017 t/m 23 januari 2018 bij Apollo een actieproduct aan en ontvang tot €200 cashback per product en, een cadeau. U ontvangt dus een cashback bedrag + cadeau (draagriem, tas of mini tripod) behorende bij het product.

Deelnemende producten


Registreren

Vul hier het aanmeldformulier in.

Bijlagen meesturen

1. Scan of maak een foto van uw registratiebevestigingsmail, ga naar hier en registreer uw product(en). Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail. Klik op 'Registreer een product' en kies vervolgens 'account aanmaken' en/of 'aanmelden' om uw product te registeren.
2. Scan of maak een foto van de aankoopbon, met duidelijk zichtbaar de aankoopdatum, het model en dat u het bij Apollo heeft gekocht. Heeft u meerdere actieproducten gekocht bij Apollo, zend dan van ieder product de aankoopbon mee.
3. Foto van de barcode op de zijkant van de doos, met duidelijk leesbaar het serienummer.

Voorwaarden van de actie

Bekijk hier de volledige actievoorwaarden voor meer informatie.

Ook voor I AM Celebrating 100 years Nikon Cashback consumentenactie bent u bij ons aan het juiste adres. Apollo is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, voordelige consumentenacties waar u van profiteert en meer.