Naar boven

Nu tot €1000 Cashback op LG OLED

LG Cashback Actie bij Apollo

Bij aanschaf van een LG actiemodel bij Apollo in Almere of via Apollo.nl ontvangt u tot €1000 cashback (geld retour) op uw rekening

Welke modellen doen mee?

Deelnemende LG promotiemodellen en bijbehorende cashbackbedragen:

OLED 77W8PLA € 1000
OLED 65W8PLA €   500
OLED 65E8PLA  €   500
OLED 55E8PLA  €   500

Tot wanneer kan ik meedoen aan deze LG cashbackactie?

Deze actie is geldig van 2 januari 2019 tot 28 februari 2019.

Volg een paar eenvoudige stappen

Vul het online aanmeldformulier in, upload een kopie van de Apollo aankoopbon en een foto van de productsticker met het serienummer en modelcode (bevindt zich op de doos) uiterlijk op 7 maart 2019.

Ja, ik registreer direct

Ga hier direct naar het formulier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw LG cashback actie op bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Ervaar de dunne lijn tussen eenvoud en perfectie

Minimalistisch design, ultra dun scherm en verbluffend contrast.

De LG OLED W8 SIGNATURE TV en de LG OLED E8 zijn beeldschoon in hun eenvoud. Het minimalistische design, ontdaan van alle afleiding, focust op de absolute essentie van televisie: het ultra dunne OLED scherm met perfect zwart en verbluffend contrast.

LG OLED W8 SIGNATURE TV

Het design van de LG OLED W8 SIGNATURE TV is teruggebracht naar de esentie: een scherm van nog geen 3 mm dik en is daarmee één van de allerdunste tv’s ter wereld. Hierdoor vormt het een perfecte eenheid met de muur en het tilt elk interieur naar een hoger niveau. Het ultra dunne scherm wordt plat aan de muur bevestigd met magneten zonder een spoor van schaduw achter te laten. De bijbehorende Dolby Atmos® soundbar zorgt voor een echte bioscoopervaring bij jou thuis.

LG OLED TV E8

Het design van de LG OLED TV E8 brengt de elegantie van glas samen met de ongeëvenaarde verfijning van de OLED-technologie. Dit zorgt voor een prachtig beeld dat lijkt te zweven in de lucht. LG OLED TV E8 tilt de tv naar een hoger niveau en combineert superieure beeldkwaliteit naadloos met een innovatief ontwerp.

De ultieme kijkervaring

LG OLED TV geeft zwart perfect weer, dit zorgt voor een verbazingwekkend contrast dat diepte aan alle kleuren toevoegd. De α9 Intelligent Processor is het briljante brein van LG OLED TV, het zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.

Bioscoop ervaring bij jou thuis

Met de LG OLED W8 SIGNATURE TV en de LG OLED TV E8 creëer je een bioscoopervaring bij jou thuis. Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart, waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker perfect weer waardoor LG OLED TV echt laat zien wat de filmmaker voor ogen had.

Perfectie tot in de details

Het Spectral AIR SIGNATURE meubel maakt de LG OLED W8 SIGNATURE TV nog mooier en biedt de enige elegante oplossing voor de fascinerende Wallpaper OLED TV in combinatie met de bijbehorende Dolby Atmos® Soundbar. Het meubel sluit naadloos aan op het tv-scherm en loopt door in één vloeiend design. De brede verbindingskabel tussen tv en soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het meubel voor perfecte integratie met de ruimte.