Naar boven

Panasonic Lumix V-Log L upgrade

Panasonic V-Log L upgrade

Door de V-Log L functie van Panasonic te gebruiken kunt u het dynamische bereik van onder andere de LUMIX DMC-GH5 of Panasonic Z2000 maximaliseren.

Meer over V-log L

Dit V-log gamma geeft u, als gebruiker van een GH5 of FZ2000, een profiel met een zeer breed dynamisch bereik tot maximaal 12 stops.

Kleuren worden hierdoor beter op bestaande Varicam systemen afgestemd die standaard over een V-Log beschikken. Verder, zijn de karakteristieke eigenschappen gelijk aan Cineon, dat gebruik wordt voor film digitalisering.

Wat moet u doen?

U schaft deze upgrade aan en krijgt dan een kaart thuisgestuurd met een code. Dit is de code waarmee de upgrade en eerdergenoemde maximalisatie uitvoert.

Een voorbeeld; bij de Panasonic GH4 is dit zonder upgrade bijvoorbeeld maar 10. De toevoeging van deze extra gamma zorgt ervoor dat de kleurmatch aanzienlijk verbeterd.

Panasonic Lumix GH4, GH5 en FZ2000

U kunt het updaten van de Panasonic Lumix GH4, GH5 en de FZ2000 vergelijken het updaten van firmware. De activatiecode die u ontvangt is gekoppeld aan het serienummer van uw camera, hiermee genereert u een upgrade key via de Panasonic site. Apollo is Panasonic Lumix Experience Store > klik hier

Links

GH5 Klik hier
GH4 Klik hier
FZ2000 Klik hier


De LUMIX DMC-GH4R is na de legendarische lancering van de LUMIX DMC-GH4, DMC-GH5 een antwoord op de groeiende vraag binnen de filmindustrie.

De hybride foto-/videocamera biedt nu onbeperkte 4K opnames (Cinema 4K: 4096x2160 / 24 fps en QFHD 4K: 3840x2160 / tot 30 fps in MOV/MP4*) en compatibiliteit met V-Log L-video, naast de hoogwaardigheid en functionaliteit die synoniem staan voor de serie LUMIX G DSLM camera's van Panasonic.

Via een betaalde software-upgrade zijn de nieuwe functies ook beschikbaar voor bestaande gebruikers van de LUMIX DMC-GH4. Gebruikers van de originele LUMIX DMC-GH4 kunnen ook gebruikmaken van de V-Log L-functie door de softwaresleutel voor de DMW-SFU1-upgrade aan te schaffen en de firmware van de camera naar versie 2.3 te updaten.

Met de updates voor de LUMIX DMC-GH4 heeft Panasonic een camera gemaakt die ideaal is voor zowel professionele als amateurfotografen. Met de 4K-technologie van Panasonic kunnen alle gebruikers zoals nooit tevoren video's opnemen, terwijl de Log-opnames professionele videomakers meer flexibiliteit en nauwkeurigheid bieden.

Naast de uitzonderlijke flexibiliteit zorgen Log-opnames ook voor een groter dynamisch bereik voor kleurengradaties tijdens nabewerken. V Log L maakt volledig gebruik van de Four Thirds-sensor van de LUMIX DMC-GH4R en bevat logkenmerken met 12 stops, zodat videomakers de donkerste beelden kunnen vastleggen en 'vervaging' van details onder zeer heldere omstandigheden kunnen voorkomen.

● Schaf de sleutel voor de DMW-SFU1-upgradesoftware aan.
● Update de GH4-firmware naar versie 2.3.
● Exporteer het serienummer van de GH4 naar de SD-geheugenkaart als 'SERIAL.LST'-bestand.
● Upload het 'SERIAL.LST'-bestand samen met de aangeschafte sleutel voor de upgradesoftware naar de desbetreffende URL
om een activatiecode in de vorm van een 'ACTIVE.LST'-bestand te ontvangen.
● Sla het 'ACTIVE.LST'-bestand op dezelfde SD-geheugenkaart op om het naar GH4 te importeren.
● Bevestig dat V Log L beschikbaar is in fotostijl op GH4

Specificaties
- LUMIX GH4, GH5 function enhancement for film production/professional videographers
- Increases dynamic range from 10 stops to 12 stops
- Makes color grading easier with improved compatibility between
- V-Log / V-Log L were developed to feature similar characteristic to Cineon
- SD card not included

Meegeleverde accessoires
Software download

Kosten EUR99