Naar boven

Panasonic Post Focus

Kies het focuspunt
Nooit meer foto's met het verkeerde focuspunt. Kies eenvoudig je favoriete focuspunt van de foto nadat je die genomen hebt. Geniet van een volledig nieuwe fotografische beleving en creatieve vrijheid door eerst een opname te maken en deze later op te slaan zoals jij zelf wilt.
 
 
Verander het perspectief
Met Post Focus kun je verschillende perspectieven van een foto vastleggen afhankelijk van de plek waarop je wilt scherpstellen.

Macro-opnamen
Kies de perfecte opname door met het focuspunt te spelenDe best scherpgestelde foto's maken
Je kunt altijd de best scherpgestelde foto's maken.

 
Focus Peaking
Benadrukt de delen die scherpgesteld zijn.

5x vergrote weergave
U kunt inzoomen op het beeld, subtiele nuances zien en vervolgens daarop scherpstellen.

De technologie van de Post Focus-functie, is ontwikkeld op basis van de 4K-technologie van Panasonic.

Burst-beelden in 4K-resolutie (3840 x 2160 pixels) zijn opgenomen met 30 fps terwijl max. 49 delen van een scherm worden gedetecteerd om scherp te stellen op verschillende scherpstelpunten, van dichtbij tot veraf. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extra snelle, zeer nauwkeurige DFD-technologie (Depth From Defocus) met automatische scherpstelling.
 
Firmware
De Post Focus-functie is beschikbaar op LUMIX GX8, G7 en FZ300 wanneer je de firmware bijwerkt naar versie 2.0. De functie zal ook beschikbaar zijn op nieuwe en toekomstige modellen. Download de nieuwe firmware gratis voor LUMIX GX8, G7 en FZ300. Klik hier voor Firmware update van Panasonic.