Naar boven

Philips Ambilight TV Cashback

Cashback kan oplopen tot €500

Bij aankoop van een geselecteerde Philips Ambilight TV krijgt u als klant van Apollo een cashback die flink kan oplopen.Looptijd van deze actie 

Deze Philips eindejaars cashbackactie geldt van 1 november 2018 tot en met 6 januari 2019.

Ja, ik registreer mijn Philips TV direct!

Schaf een actiemodel aan bij Apollo, klik hier en registreer uw model, dit kan nog tot en met 20 januari 2019.

Gegevens opsturen

Na het registreren krijgt u een bevestigingsmail. Deze print u en stuurt u op samen met een kopie van de aankoopnota en de originele streepjescode * uit de doos. * De originele streepjescode moet uit de doos worden geknipt/gesneden en meegestuurd.

Binnen zes weken geld retour op uw rekening

Na goedkeuring van de inzending wordt het bedrag overgemaakt, Philips streeft ernaar dit binnen zes weken uit te voeren.

Deelnemende modellen

Hieronder treft u de deelnemende actiemodellen van deze Philips Ambilight Cashbackactie, onderverdeeld per Type TV en formaat van het scherm.
Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor een Philips Cashbackactie.
Ook voor deze Philips Eindejaars Cashbackactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.