Naar boven

Philips Cashback Actie

Philips Cashback

Tot €300 geld retour

Bij aankoop van een actiemodel Philips OLED TV bij Apollo.nl of Apollo Almere ontvangt uw tot €300 cashback

Hoe lang duurt de actie?

Deze actie geldt van 18 maart tot en met 13 April 2020 op onderstaande actie modellen.

Ja, ik registreer direct mijn TV!

Volg de stappen voor registratie, registreren kan tot en met 19 april 2020.

Vraag de cashback aan: Klik hier en volg de stappen. Houd bankrekeningnummer. serienummer en aankoopbon bij de hand. Verstuur de bevestigingse-mail samen met een kopie van het aankoopbewijs en de originele streepjescode met het serienummer uit de doos vóór 27 april 2020. Het adres wordt vermeld in de bevestigingse-mail.

Hoe werkt het?

Na het registreren krijgt u een bevestigingsmail. Deze print u en stuurt u op samen met een kopie van de aankoopnota en de originele streepjescode uit de doos. Deze moeten uiterlijk 27 april 2020 in bezit van Philips zijn voor controle en goedkeuring.

Na goedkeuring van de inzending wordt het cashbackbedrag overgemaakt, Philips streeft ernaar dit binnen 6 weken uit te voeren.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor een Philips Cashback Actie bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U profiteert van deze Philips Cashback Actie bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

U kunt gewoon langskomen!

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te kijken of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.