Naar boven

Philips TV Performance

Cashback

Bij aankoop van een actiemodel Philips TV bij Apollo op de Korte Promenade 5 in Almere stad of via Apollo.nl ontvangt u tot maar liefst € 200 cashback

Tot wanneer kan ik meedoen?

Deze actie geldt van 4 oktober 2020 tot en met 22 november 2020 op de actie modellen behorende bij deze actie

Voorwaarden

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. de actiemodellen moeten zijn verkocht door Apollo.

Registratie

Om de cashback te claimen moet op tijd worden geregistreerd en moeten de gevraagde bijlagen op tijd zijn ingestuurd. De originele streepjescode moet uit de doos worden geknipt/gesneden en meegestuurd. Na goedkeuring van de inzending wordt het cashback bedrag overgemaakt, Philips streeft ernaar dit binnen 4 weken uit te voeren.

Belangrijk

Actie geldt bij aankoop van één of meerdere van de deelnemende actiemodellen Philips TV. De doos van de tv moet bewaard blijven om er de streepjescode uit te kunnen knipppen.

Ja, ik doe natuurlijk mee!

Ik klik hier en registreer direct.

Registreren kan tot en met 29 november 2020

Na het registreren krijg ik een bevestigingsmail. Deze moet worden uitgeprint en samen met een kopie van de aankoopnota en de originele streepjescode uit de doos worden opgestuurd. Deze moeten uiterlijk 22 december 2020 in bezit van Philips zijn voor controle en goedkeuring.
Na goedkeuring van de inzending wordt het bedrag overgemaakt.

Deelnemende modellen

EUR200 Cashback

70PUS8535/12

EUR150 Cashback

65PUS8535/12

EUR100 Cashback

58PUS8535/12

EUR75 Cashback

50PUS8535/12

Philips Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Philips Cashbackactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons Philips producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in de winkel van Apollo in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.