Naar boven

Samsung F1 tickets Grand Prix van Oostenrijk

Twee F1 weekendtickets

Bij aanschaf Samsung QLED TV

Bij aankoop van een deelnemend model QLED TV ontvangt u tijdelijk twee weekend tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk op 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt.

Extra T shirt vouchers t.w.v. €499

Daarnaast ontvangt u twee tickethouders met lanyard en vouchers voor t-shirts. Dit pakket heeft een waarde van €499. Koopt u een deelnemende QLED 8K TV dan krigt u ook nog eens een kortingscode voor €200 korting op het verblijf via SportStadion.nl/qled.

Looptijd

Deze Samsung promotie loopt van 25 maart 2019 t/m 5 mei 2019 (aankoopdatum).

Deelnemende modellenTickets binnen circa 2 weken in huis

U kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de QLED TV met uitzondering van de promotie “10 jaar garantie tegen inbranden op je QLED TV”. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar de tickets voor de Grand Prix binnen 2 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

V.I.P. treatment

Na het indienen van een volledige en geldige registratie van deze promotie maakt u ook kans op een V.I.P. treatment voor twee personen: ontvang een geheel verzorgd weekend naar Oostenrijk, compleet met overnachting en diner, bezoek de paddock en ontmoet het team!

Hoe wordt u VIP?

Deze prijs wordt 1x verloot onder de goedgekeurde registraties van deze promotie en heeft een geschatte waarde van €5.000,-. De definitieve waarde van deze prijs kan pas na het weekend worden bepaald. Samsung handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen 2014. Eventuele kansspelbelasting zal worden afgedragen door Samsung.

Trekking van de winnaar

De trekking van de winnaar van de V.I.P treatment vindt plaats op 31 mei 2019. Samsung neemt direct na de trekking per e-mail contact op met de winnaar. Er zal één trekking zijn. De winnaar wordt gekozen op basis van een onafhankelijke randomizer. Ieder uniek serienummer komt na registratie eenmalig in aanmerking om kans te maken op de V.I.P. treatment.

Deelnemen

Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en print deze uit. Stuur de volgende documenten uiterlijk 13 mei 2019 (poststempel) naar onderstaand adres:
Samsung QLED TV promotie (19-0119)
Antwoordnummer 1049
6200 VB Maastricht

1. Het ingevulde aanmeldformulier,
2. Een kopie van de aankoopbon,
3. En de originele streepjescode met serienummer van de verpakking.

Maak en bewaar altijd een kopie van alle documenten die u verstuurt.

Registreer direct

Klik hier 

Apollo, Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Samsung TV en consumentenactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Samsung 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Meer voorwaarden: https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=8HDY7GGRDAFEA#terms