Naar boven

Samsung Koelkast Cashback

Tot €150 retour op uw rekening

Bij aankoop van een deelnemende Samsung koelkast bij Apollo

De actie

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung koelkast bij een deelnemende winkel ontvang je tijdelijk tot €150 retour.

Deelnemende modellen & cashbackbedrag

Cashbackbedragen tot €150

Selecteer onderstaand een deelnemend actiemodel en bekijk deze direct in de webshop van Apollo.

Tot wanneer kan ik meedoen?

Deze promotie loopt van 30 december 2019 t/m 1 maart 2020 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung koelkast. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken op je bankrekening.

Deelnemen

Ga naar de promotiepagina van Samsung, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 15 maart 2020: 1. Een kopie van de aankoopbon; en 2. Een kopie van de sticker met de modelcode en het serienummer (bevindt zich aan de binnenzijde van de koelkastdeur).

Ja, ik doe mee en registreer direct

Klik hier en ik registreer mijn Samsung koelkast voor deze actie.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Samsung koelkast en actie bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Samsung koelkast 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.