Naar boven

Samsung Koelkast

Cashback bij Apollo

Tot €100 retour op uw rekening via Samsung

De actie

Bij aanschaf van een Samsung actiemodel bij Apollo in Almere of via Apollo.nl ontvangt u tot €100 geld retour (cashback) op uw rekening.

Welke modellen doen mee?

Onderstaande Samsung koelkasten, koel- vriescombinaties en Amerikaanse modellen doen mee aan de actie. Selecteer een model onderaan deze pagina en bekijk deze direct in Apollo's webshop. 

Tot wanneer loopt deze cashback actie van Samsung?

Deze actie is geldig tot en met 15 december 2019

Formulier invullen 

Vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 30 december 2019: 1. Een kopie van de aankoopbon; en 2. Een kopie van de sticker met de modelcode en het serienummer (bevindt zich aan de binnenzijde van de koelkastdeur). Dat is alles!

Registreer uw actie model en ontvang het geld retour

Om uw model te registreren klik hier.

 

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres > ook voor uw Samsung cashback actie op koelkasten en koel- vriescombinaties bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.