Naar boven

Samsung QLED TV

Profiteer bij Apollo

Disney + Cadeau

Ontvang tot 2 jaar Disney+ cadeau bij aankoop van een promotiemodel QLED TV bij Apollo Almere of Apollo.nl binnen de actieperiode.

Welke actiemodellen doen mee aan de actie?

2 jaar lang Disney + cadeau:

QE 75Q90, QE75Q85, QE82Q70, QE75Q70, QE82Q60, QE75Q60, QE82Q950, QE75Q950, QE65Q950, QE55Q950

1 jaar lang Disney + cadeau:

QE 65Q90, QE55Q90, QE65Q85, QE55Q850, QE65Q80, QE55Q80, QE65Q70, QE55Q70

Nadat de registratie is goedgekeurd, ontvang je de Disney+ activatielink via email. Het abonnement kan via deze activatielink tot en met uiterlijk 16 juli 2020 worden geactiveerd.

Tot wanneer mag ik meedoen?

Deze promotie loopt van 16 december 2019 tot en met maar liefst 19 januari 2020 (aankoopdatum) en geldt zolang de voorraad strekt. 

Voorwaarden

Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar met een geldig email adres. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de QLED TV, met uitzondering van de “Ontvang tien jaar garantie tegen inbranden”-promotie.

Deelnemen

Ga naar de Samsung promotie website, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 27 januari 2020. 1. Een kopie van de aankoopbon 2. Een foto van de uitgeknipte streepjescode van de verpakking, met daarop de modelcode, de EAN-code en het serienummer; en 3. Een foto van de productsticker op de achterzijde van je QLED TV, met daarop de modelcode en het serienummer.

Ja ik doe natuurlijk mee en registreer direct!

Kik hier en registreer uw actie model.

Advies nodig? 

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres.

Ook voor uw Samsung producten en Samsung QLED TV Walt Disney + Cadeau actie bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Samsung TV en meer 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Meer voorwaarden treft u hier: Na de gratis abonnementsperiode van 12 of 24 maanden wordt aan de deelnemers het abonnementstarief van € 6,99 + belasting (indien van toepassing) per maand in rekening gebracht en wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe Disney+ -abonnees. Het gebruik van de Disney+ service is onderhavig aan de Disney+ Overeenkomst voor Abonnees. Om de aanbieding in te wisselen, moet je een account aanmaken op www.disneyplus.com, de Disney + Overeenkomst voor Abonnees accepteren en de verzilveringscode opgeven. Een geldige creditcard is vereist om het abonnement te activeren. Onleesbare, gewijzigde of mechanisch gereproduceerde codes komen niet in aanmerking.