Naar boven

Samsung Quickdrive Actie

De actie

Koop tot en met 1 juli 2018 een Samsung QuickDrive wasmachine bij Apollo en probeer deze nu niet minder dan 100 dagen uit. Bent u niet tevreden dan haalt Samsung de QuickDrive wasmachine op en betaalt het aankoopbedrag terug, mits voldaan aan de actievoorwaarden. Zie onderaan deze pagina voor meer details.

Deelnemen

1. Vul het online aanmeldformulier in, klik hier
2. Upload de volgende documenten niet later dan 100 dagen na uw aankoopdatum bij Apollo en uiterlijk 9 oktober 2018:
-- Een kopie van de aankoopbon, en -- een foto van de sticker met de modelcode en het serienummer (bevindt zich in de deur van de wasmachine).

Promotiemodellen QuickDrive wasmachines

Deelnemende modellen 

WW10M86INOA/EN    WW9BM760NOM/EN    WW90M760NOA/EN    WW80M760NOM/EN    
WW80M760NOA/EN    WW90M642OPW/EN    WW80M642OPW/EN    WW90M642OBW/EN    
WW8BM642OBW/EN    WW80M642OBW/EN 

Actievoorwaarden

U ontvangt het aankoopbedrag terug indien, na controle, de Samsung wasmachine in goede staat is aangeboden. Bij enige vorm van schade aan het toestel, dat niet door toedoen van Samsung is veroorzaakt, is de promotie niet van toepassing en wordt het toestel niet terugbetaald, ook niet gedeeltelijk. Kosten gemaakt bij aankoop voor verlengde garantietermijnen, levering aan huis en/of aanvullende diensten vallen niet onder deze aanbieding. Deze diensten zijn eventueel aangeboden door de dealer en kunnen niet bij Samsung geclaimd worden.

Ontevredenheid over de esthetiek, afmetingen en/of kleuren komen niet in aanmerking komen voor vergoeding van het apparaat. De wasmachine dient afgekoppeld op de begane grond aan de voordeur te worden aangeboden Deze promotie loopt van 5 maart 2018 t/m 1 juli 2018 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de QuickDrive

wasmachine. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar het aankoopbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken op je bankrekening. Promotiemodel en deelnemende winkels Deze promotie is alleen geldig indien u de QuickDrive wasmachine hebt gekocht bij één van de deelnemende winkels als bijvoorbeeld Apollo. Samsung is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de promotiemodellen.