Naar boven

Samsung Quickdrive Cashback

Tot €200 retour op uw rekening

Bij aankoop van een wasmachine of was-droogcombinatie bij Apollo

De actie

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung wasmachine of was-droogcombinatie bij Apollo ontvang je tijdelijk tot €200 retour. 

Deelnemende modellen 

Selecteer onderstaand een actiemodel en bekijk deze direct in de webshop van Apollo.

Tot wanneer kan ik meedoen?

Deze promotie loopt van 30 december 2019 t/m 1 maart 2020 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op Samsung wasmachines of was-droogcombinaties. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken op je bankrekening.

Deelnemen 

Ga naar de promotiepagina van Samsung (onderstaande link), vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 15 maart 2020: 1. Een kopie van de aankoopbon; 2. Een foto van de sticker met de modelcode en het serienummer (bevindt zich in de deur van de wasmachine).

Ja, ik doe mee en registreer direct

Ik klik hier en registreer zo mijn Samsung wasmachine of was/droogcombinatie.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons over deze actie maar in het algemeen ook voor iedere andere vraag mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw Samsung wasmachine en was/droogcombinatie en actie bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Samsung wasmachine of droger 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.