Naar boven

SONOS Consumentenactie

WK 2018 Promotie bij Apollo

Uw geluid upgraden voordat de wedstrijden beginnen?Home cinema en sportbeleving, gewoon bij u thuis

Van 14 juni tot en met 15 juli wordt in Rusland het grootste sportevenement ter wereld gehouden, de FIFA Football World Cup. U wilt vast uw TV installatie en geluid upgraden voor een compleet meeslepende stadionervaring met vrienden en familie, bij u thuis. Alsof u omringt wordt door 80,000 voetbalsupporters! 

De actieperiode

De actieperiode is van kracht van 7 mei 2018 tot en met 3 juni 2018. 

⇒ €100 Korting

Bij aankoop van een TV, ontvangt u niet minder dan maar liefst €100 korting op een SONOS Playbase of een SONOS /Playbar. 

⇒ €200 Korting

Indien u hier ook een SONOS SUB bij aanschaft dan krijgt u in totaal €200 korting! Deze korting zal door Apollo in mindering worden gebracht op het door u te betalen bedrag aan de kassa in onze winkel aan de korte Promenade 5 in Almere stad of na aanschaf van het product / de producten in onze webshop.

Deelnemende modellen

→ SONOS Playbase
→ SONOS Playbar
→ SONOS SUB

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor producten van SONOS en consumentenacties van dit gerenomeerde merk bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt ook bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere.