Naar boven

Sony Cashback Actie

Ontvang tot maar liefst €1000 

Op geselecteerde modellen

De actie

Koop tussen 1 mei 2019 en 31 juli 2019 een model dat in aanmerking komt voor de promotie bij Apollo in Almere of via Apollo.nl en claim uw cashback.

De claim

Claims moeten 30 dagen na de datum van aankoop online worden ingediend, anders worden ze niet geaccepteerd. Let op: claims moeten vóór 14 september 2019 worden ingediend. Latere claims worden niet geaccepteerd.

Aanmelden

Log in of maak een MySony account aan en vul het campagneformulier in met de volgende gegevens:

Uw productinformatie: model, serienummer, aankoopdatum en retailer.

Uw persoonlijke details: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankgegevens.

Uw aankoopbewijs

Een foto van uw uitgeknipte serienummer

Klik na het verstrekken van deze informatie op de knop 'Verzenden'.

Ja, ik registreer direct

Klik hier

Nadat u uw formulier heeft verzonden, wordt u omgeleid naar een bevestigingspagina en ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw registratie naar uw e-mailadres wordt verzonden. Uw registratiecode is een 8-cijferig nummer dat in de onderwerpregel van de e-mail wordt weergegeven. Deze code fungeert ook als referentienummer voor vragen over de campagne.

Status van uw claim controleren

Als uw claim voldoet aan de algemene voorwaarden van de promotie, ontvangt u uw aangewezen cashback binnen 28 dagen nadat uw claim is gevalideerd. Als u de status van uw cashback claim wilt controleren, klikt u op de link 'De status van uw claim bekijken (voor klanten in Nederland)' op de startpagina van de campagne.

Binnen 28 dagen na validatie uw geld

Sony streeft ernaar om uw betaling binnen 28 dagen na de validatie van uw claim uit te voeren - dit is niet binnen 28 dagen na uw registratie. Houd er rekening mee dat ontbrekende of onjuiste informatie de validatie en betaling vertraagt, dus zorg ervoor dat u alle nodige informatie correct verstrekt. Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 


Ook voor deze Sony Cashbackactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U als klant van Apollo profiteert natuurlijk van deze actie. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5