Naar boven

Sony Cashback

Tot €500 Cashback

Bij aanschaf actiemodel Sony TV


De actie

Tot en met 4 augustus 2019 profiteert u via Apollo.nl en Apollo Almere van flinke retourbedragen bij aankoop van een Sony BRAVIA FULL ARRAY LED of BRAVIA OLED TV.

Actieperiode

26 juni t/m 4 augustus 2019

U kunt uw claim pas vanaf dertig (30) dagen na de aankoopdatum indienen

Deelnemende modellen
Zie onderstaand, selecteer een model en bekijk deze direct in de webshop van Apollo.

Volg een aantal eenvoudige stappen om te kunnen registreren

Om uw cashback-claim te voltooien dient u de originele streepjescode met serienummer uit de verpakking te knippen. Maak hiervan een foto, als ook een foto van de aankoopbon waarop alle informatie staat zoals winkelgegevens, productnaam en aankoopdatum. (Online bestellings-bevestigingen worden niet geaccepteerd door Sony) 

Ja, nu wil ik registreren

Als u alle gegevens hebt verzameld, zie bovenstaand, klikt u hier, registreer direct uw actiemodel en profiteer van de cashback.

Actievoorwaarden  

Lees er meer over

Neem contact met Apollo

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u het team van Apollo mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor een Sony Consumentenactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Sony producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.