Naar boven

Tamron Zomer Cashback

Consumentenactie

Zomer 2018

Ja, ik doe graag mee aan de actie

Vul online alle gegevens in, klik op verzenden en print het formulier dat u dan kunt downloaden.  Dit formulier zal ook naar het door u opgegeven emailadres worden verzonden. Deze actie is nog geldig tot en met 31 augustus 2018.

Versturen

Voeg een kopie van het aankoopbewijs (met vermelding van aankoopdatum), en de originele streepjescode (geen kopie) van de verpakking van het aangekochte Tamron objectief bij.

Binnen 20 dagen geld op uw rekening

Stuur deze gezamenlijk in een voldoende gefrankeerde envelop vóór 16 september 2018 naar: Tamron Zomer Cashback, Postbus 160, 3640 AD Mijdrecht. U ontvangt, na controle van de gegevens, binnen 20 werkdagen de € 100,- cashback op uw bankrekening.

Registreer uw Tamron lens

Klik hier en vul het registratieformulier in.

Deelnemende modellen

Tamron 10-24mm Di II VC HLD: €100,00

Een ultragroothoekzoom voor APS-C camera's met een uitzonderlijk groot bereik dat vergelijkbaar is met 16-37mm bij Full-Frame. Het objectief is ideaal voor straatfotografie,landschappen, groepsfoto's en alledaagse weidse taferelen. Dit objectief heeft Tamron's meest geavanceerde technologieën zoals VC (Vibratie  Compensatie), vochtbestendige behuizing en fluor coating en de eerste implementatie van Tamron's nieuwe HLD scherpstelmotor (HLD staat voor High/Low Torque gemoduleerde Drive Motor).

Tamron SP 24-70mm Di VC USD G2: €100,00

‘s Werelds eerste F/2.8 high speed standaard zoomobjectief met beeldstabilisatie voor Full-Frame en APS-C formaat camera’s. De USD (Ultrasonic Silent Drive) scherpstelmotor zorgt voor een geruisloze, nauwkeurige en vooral snelle autofocus. Door zijn uniek optisch ontwerp voor minimale chromatische aberratie en hoge scherpte is het professioneel inzetbaar.

Tamron 18-400mm Di II VC HLD: €100,00

‘s Werelds eerste 22,2x zoomobjectief met beeldstabilisatie voor Canon en Nikon APS-C formaat camera’s. De zeer krachtige HLD scherpstelmotor zorgt voor een geruisloze, nauwkeurige en vooral snelle autofocus. Zijn  verbeterd optisch ontwerp en de unieke Tamron VC beeldstabilisatie maken het mogelijk om uit de hand foto's te maken van de groothoek- t/m de supertelestand. Onderscheiden met de Europese EISA en TIPA award.

​Tamron 100-400mm Di VC USD:  €100,00

Het geavanceerde optische ontwerp van de Tamron 100-400mm VC USD heeft 3 LD lenselementen voor een krachtige vermindering van de aberraties en de frontlens is voorzien van de door Tamron zelf ontwikkelde e-BAND Coating voor superieure antireflectie prestaties. Met 1.115 gram is deze nieuwe ultra-telezoom het lichtste in zijn klasse. Het magnesiummateriaal in belangrijke delen van de behuizing zorgt voor niet alleen voor een gewichtsafname, maar versterkte ook de kracht en draagbaarheid van het objectief. Het Tamron 100-400mm heeft een snel en nauwkeurig autofocus en een zeer krachtige VC (Vibration Compensation) van 4 stops!

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Tamron consumentenactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt al uw producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5