Naar boven

The Performance Serie

Tijdelijk Cashback

Na aanschaf bij Apollo


Deze Philips TV uit de Performance serie heeft de nodige specificaties en is beschikbaar in de uitvoeringen 43, 50, 55 en 65 inch.

De actie

Koop een actiemodel bij Apollo in Almere of via Apollo.nl binnen de actieperiode en u ontvangt tot maar liefst €100 cashback!

Looptijd

De looptijd van deze cashback actie ter introductie van deze nieuwe Philips Performance serie is van 15 juli 2019 tot en met 1 september 2019.

Ja, ik profiteer graag van deze Philips consumentenactie!

Bekijk op deze pagina (zie onderstaand) deelnemende Philips Performance modellen. Klik op een model naar keuze om de TV direct in de webshop te bekijken en te bestellen.

Succes!

Bij voorbaat dank voor uw bestelling en we blijven u natuurlijk graag terug zien als klant van Apollo.

Registreer en profiteer bij Apollo

Registreren kan tot en met 8 september 2019, na registratie ontvangt u een bevestigingsmail van Philips, deze print u en stuur deze op samen met (kopie) aankoopnota en originele streepjescode. Uiterlijk 16 september moet alles zijn ontvangen door Philips.

Ja, ik doe mee en registreer direct en klik hier!

Neem contact met Apollo

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u het team van Apollo mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor een Philips Consumentenactie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Philips TV’s 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.