Naar boven

Wil jij met Beko naar Barcelona?

Koop in de periode van 1 mei 2019 t/m 31 december 2019 een product van Beko en maak kans op een reis naar Barcelona voor 2 personen incl. wedstrijdtickets voor FC Barcelona.

Deelnemende modellen

Selecteer een Beko model onderstaand en bekijk deze direct in de webshop van Apollo.

Ja, ik registreer direct

Vul het online registratieformulier hier uiterlijk 10 januari 2020 in. Eind januari maakt BEKO twee gelukkige winnaars bekend via de mail.

Wat is de prijs?

U ontvangt een tegoedbon vrij te besteden aan een Barcelona reis via NBD Sports.

Vertel mij meer over de reis!

De reis naar Barcelona die je kan winnen, biedt de ideale combinatie van ‘voetbal beleven’ en ‘de stad Barcelona ervaren’. Dit bijzondere voetbalweekend begint met de heenvlucht op vrijdag en eindigt met de terugvlucht op maandag. Afhankelijk van het gekozen weekend en het tijdstip van de wedstrijd wordt het programma ingedeeld. 

Volledig verzorgd?

Ja, de reis bestaat in ieder geval uit een volledig verzorgd weekendarrangement voor 2 personen, waarbij is inbegrepen:
  • De heen- en terugvlucht.

  • 3 overnachtingen incl. ontbijt in een 4-sterren hotel.

  • Twee tickets in de 1ste of 2e ring voor de wedstrijd van het desbetreffende weekend.

  • Een bezoek aan Camp Nou en de FCB Megastore.

  • Een toegangskaartje voor de stadiontour en het museum.

  • Een vrije dag in Barcelona, die je zelf kan invullen.

  • Vervoer tijdens het verblijf.

  • Deskundige reisbegeleiding vanuit de fanclub (NBD sports).

Beko & FC Barcelona

Beko is de trotse partner van de voetbalclub FC Barcelona. Door dit wereldwijde samenwerkingsverband laat Beko zien de officiële partner van team spirit te zijn. Niet alleen thuis, maar ook op het veld. We zijn de partner van vriendschap, loyaliteit en vertrouwen. We zijn de partner van vallen en opstaan. Deze waarden vind je niet alleen in het dagelijkse leven, maar ook op het voetbalveld. Dit is waarom wij inmiddels al vier jaar de officiële partner zijn van één van de beste teams van de wereld, FC Barcelona!

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw BEKO consumentenacties bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw BEKO producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.