Naar boven

Yamaha

Cashbackactie
Apollo

Ontvang tot €360 op uw rekening

Schaf uw Yamaha MusicCast aan bij Apollo, in combinatie met één of meerdere Yamaha MusicCast 20 en /of Yamaha MusicCast 50 speakers en u ontvangt een cashback (geld retour op uw rekening) van tot niet minder dan €360. Bekijk onderstaande de actiemodellen. Claimen kan nog tot en met 14 februari 2019 via Yamaha.

Geavanceerd streamen met MusicCast

Yamaha MusicCast streaming audio systeem is één van de meest geavanceerde streaming audio systemen. Met een handige en supersnelle app zet je in een oogwenk je muziek op, in iedere kamer van uw huis.

Wat is de looptijd van deze actie & hoe registreer ik?

Deze Yamaha MusicCast cashback actie is geldig van 1 november tot en met 31 januari 2019. Ja, ik registreer direct! klik hier

Deelnemende modellen

Bekijk hieronder de deelnemende producten en de hoogte van uw cashback bij de verschillende combinaties met ondere MusicCast 20 en MusicCast 50. Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Cashbackacties
Ook voor de Cashback actie van Yamaha MusicCast bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.