Naar boven

Hisense TV

Tikkie Terug!

Ontdek de volgende generatie entertainment. Hisense televisies combineren de nieuwste technologie met een adembenemend design. Elke Hisense televisie is 4K Ultra HD. Hierdoor kan je genieten van een waanzinnig scherp en gedetailleerd beeld en briljante kleuren. Precies dat waar het om gaat bij een TV. De hoogst mogelijke beeldkwaliteit met de nieuwste technieken. Beschikbaar in diverse beeldformaten.


Tot €500 Cashback

Tijdelijk scoor je nu tot €500 bij aankoop van een Hisense ULED, OLED of QLED TV. Bij aankoop van een promotiemodel in de periode van 1 juli tot en met 30 september 2023 krijg je tot €500,- retour én een Viaplay voucher. Zo geniet je 3 maanden lang voordelig van je favoriete films, series en sport op je gloednieuwe Hisense TV.

Deelnemende modellen

Bekijk de deelnemende promotiemodellen in het overzicht hieronder:


Hoe claim je de cashback?
Om je cashback te claimen, registreer je je aankoop vóór 14 oktober 2023 door het formulier in te vullen dat je hier aantreft. Hisense heeft de volgende gegevens nodig om de cashbackaanvraag te verwerken:

1. Volledige NAW-gegevens
2. Aankoopgegevens
3. Foto van de originele kassabon of factuur
4. Foto van de uitgeknipte streepjescode uit de verpakking met model en serienummer.

Zijn alle gegevens juist en goedgekeurd? Dan ontvang je binnen 8 weken de cashback retour op het bij ons bekende IBAN rekeningnummer. Voor meer informatie en details verwijzen we je graag door naar de Actievoorwaarden