Naar boven

Samsung LED TV

Voor een Samsung LED TV komt u naar de specialist, Apollo in Almere!
Of bezoek Apollo.nl

Samsung is momenteel de grootste aanbieder op het gebied van de LED TV. Ze hebben namelijk 8  verschillende lijnen met in totaal 48 verschillende tv`s. Apollo is al jaren dealer van Samsung. Hier vindt u de belangrijkste informatie over de verschillende Samsung LED tv's.

LED, HD, ULTRA HD, Curved?

Naast de gewone LED tv`s zien er 2 nieuwe ontwikkelingen, te weten Ultra HD en Curved led tv

Ultra HD TV is een 4 x hogere resolutie dan de normale HD tv`s en waar we dachten dat HD al scherp is verbleekt het beeld bij een ULTRA Hd tv. Er is nog 1 nadeel en dat is aanbod van Ultra HD uitzendingen films, streams etc.

De ontwikkelingen gaan echter heel snel en via Netflix zijn er al Ultra HD uitzendingen en zodra de nieuwe Blu ray  4K standaard er is ( eind 2014 ) zal er ook in record tempo content bijkomen omdat bijna alle films de afgelopen 2 jaar al in Ultra HD worden opgenomen.

Curved led tv, Hierbij is de TV, het woord zegt het al, enigszins gebogen. Samsung probeert hier de beleving enorm mee te verbeteren.

Curved tv zorgt voor meer diepte in het beeld waardoor de ervaring en beleving een stuk verbeterd, daarnaast zorgt Curved tv voor een stukje optisch bedrog waardoor het beeldscherm groter lijkt als dat het werkelijk is omdat de zijkanten iets naar u toekomen.

De Samsung H8000 serie en HU7500 en 8500 Serie ( Ultra HD )

Het paradepaardje van de 2014 Samsung modellen reeks, de eerste tv met spraak-en gezichtherkenning! Géén afstandsbediening meer nodig voor deze Samsung LED tv maar 'gewoon' je stem of een simpele handbeweging gebruiken om je tv te bedienen. Door tegen de tv te spreken zet je m aan, kun je het volume aanpassen en zelfs door webpagina's scrollen.

Verder zijn Samsung Apps aanwezig en heel veel nieuwe content waaronder bijvoorbeeld; Samsung Fitness, aan je conditie werken zonder dat je de deur uit hoeft! Samsung Kids-applicatie, home entertainment voor de kinderen met leerzame programma's.

Andere functies/mogelijkheden zijn:

  • Curved, prachtig scherm met glashelder beeld
  • Voice control
  • Ingebouwde WIFI
  • 2D of 3D beelden kijken
  • Multitasken op je tv door de supersnelle quad core chipset
  • Connectiviteit o.a.: 4x HDMI, 3x USB, WI-FI direct, WLAN, .
  • Energiezuinigheidsklasse: A+
  • TV altijd up-to-date middels Smart Evolution-functie

De H8000 curved  serie is in 65, 55 en 48 inch leverbaar, de HU7500 serie in  48, 55, 65, 75 inch en de HU8500 curved serie in 55, 65, en 78 inch

Kijken & kopen?

U kunt ons assortiment Samsung LED TV's online bekijken in de webshop van Apollo en direct kopen. 

Op deze pagina treft de volgende modellen: Samsung H8000, HU7500 en HU8500. Klik op het model naar keuze en bezoek direct de webshop.

Klik hier en bekijk hier alle SAMSUNG LED TV's

Natuurlijk kunt u ook langskomen en kijken in de showroom van Apollo Almere, waar onze specialisten uw vragen kunnen beantwoorden en de verschillende Samsung LED TV's kunnen presenteren, voorzien van uiteraard het juiste advies.