Naar boven

Sony TV Cashback Zomer 2022

Tijdelijk tot €500 Cashback

Geld retour op uw bankrekening


schaf een actiemodel aan bij Apollo gedurende de actieperiode en registreer uiterlijk 27 september 2022


Deelnemende actiemodellen

Selecteer onderstaand actiemodel naar keuze


Welke eenvoudige stappen kan ik zetten om mee te doen?

Stap 1

Schaf een actiemodel aan bij Apollo
Koop tussen 2 juni 2022 en 28 augustus 2022 een model dat in aanmerking komt voor de promotie bij Apollo in de winkel op Korte Promenade 5 in Almere stad of via Apollo.nl om uw cashback te claimen. Registreren kan tot en met 27 september 2022.
Stap 2
Ik registreer en claim mijn voordeel
Gebruik deze link om te registreren (onderstaand een toelichting)

Stap 3

Gegevens
Log in of maak een MySony account aan en vul het campagneformulier in met de volgende gegevens:

· Uw productinformatie: model, serienummer, aankoopdatum en gegevens Apollo.
· Uw persoonlijke details:  naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankgegevens.
· Uw aankoopbewijs
· Een foto van uw serienummer sticker nadat deze uit de doos geknipt is: gelieve de volledige originele witte sticker met het model, de barcodes en de nummers uit de doos te verwijderen met een schaar of een mesje en deze te fotograferen (dit heeft geen invloed op de garantie).

Stap 4

Afronding
Nadat u uw formulier heeft verzonden, wordt u doorgestuurd naar een bevestigingspagina en wordt een e-mail ter bevestiging van uw registratie naar uw e-mailadres gestuurd. Uw registratiecode is een 8-cijferig nummer dat in de onderwerpregel van de e-mail wordt weergegeven. Deze code fungeert ook als referentienummer voor vragen over de campagneApollo advies nodig? 

Neem contact met ons op!

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl


Uw vertrouwde adres

Al meer dan 30 jaar

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt een Sony TV bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad. Ook voor een Sony TV Cashback consumenten campagne.