Naar boven

Nivona

Nivona; Het degelijke Duitse premium merk met passie voor koffie; voor de genieters, de puristen en de performers.
De onderdelen, veelal Zwitserse geproduceerd (Eugster/Frismag AG in Amriswil), komen uit de bekende fabrieken van de 'grote' bekende merken, daar waar de oprichters van Nivona vandaan komen.

Meer instelmogelijkhdeden voor koffiesterkte en water temperatuur, de kwaliteit van een Jura maar voor een betere prijs, en uniek: Aroma Balance System
En, zeer belangrijk voor de levensduur; eenvoudig zelf te reinigen zelfs de zetgroep!
Kwaliteit en design uit Zwitserland en idee en technische kennis uit Duitsland, samengebracht in één koffiemachine. Dit levert hoogwaardige koffiemachines met een elegant design en een heerlijk aroma op. Nivona staat voor koffiegenot van de beste kwaliteit. Daarom werken ze bij Nivona samen met koffie-experts van over de hele wereld om feedback te verzamelen en zichzelf keer op keer te blijven verbeteren. De machines moeten zo eenvoudig mogelijk de beste koffie maken. Niet alleen eenvoudig in het bereiden van je favoriete koffiespecialiteit, maar ook in het reinigen en onderhoud. Nivona koffiemachines zijn eerste klas kwaliteit voor een eerlijke prijs.