Naar boven

Apollo Nieuws

Bezoek deze pagina regelmatig en blijf altijd op de hoogte Samsung AddWash Cashback Actie


Bij Apollo ontvangt u deze zomer maar liefst een een Samsonite koffer met een waarde van tot €398 cadeau op geslecteerde Samsung AddWash machines, of u kiest natuurlijk voor een geldbedrag retour. Deze Samsung AddWash promotie loopt bij Apollo de hele zomer van 2017. Schaf een actiemodel Samsung wasmachine aan bij Apollo binnen de actieperiode en profiteer maximaal in juli, augustus en september.

Klik hier en lees verderGeplaatst: Week 29 
Categorie: Samsung AddWash CashbackNog maar een een paar dagen €500 Cashback op Philips 55POS901F 4K OLED TV

Wees er snel blij, u heeft nog een aantal dagen om maximaal te profiteren van deze Philips Cashback actie bij Apollo. Bekijk direct uitgebreid de afbeeldingen van deze OLED TV van Philips in de webshop en lees hoe makkelijk u €500 verdient!Geplaatst: Week 27
Categorie: De enige OLED TV met AmbilightSony Cashbackactie online (tot €100 retour op uw aankoop)
Profiteer bij Apollo van de Cashbackactie op Sony's RX serie. Zo ontvangt u bijvoorbeeld €100 retour op uw aankoop van de Sony DSC-RX10M3 Compact camera. Deze Sony Cashbackactie bij Apollo is nog geldig tot en met 30 juli 2017. De actie wordt 3 juli uitgebreid met een aantal extra modellen.


Ook voor Cashbackacties bent u bij Apollo aan het juiste adres. Lees hier snel verder.
Geplaatst: Week 25 / 27 juni 2017 / Categorie: profiteer bij ApolloVier de zomer bij Apollo met kortingen tot maar liefst 50% deze zomer!

De gehele zomer profiteert u als klant van Apollo van spectaculaire kortingen. Kom gezellig langs in onze winkel aan de Korte Promenade 5 in Almere stad. Op zo ongeveer het hele assortiment kortingen tot soms wel 50%. Snel tot ziens in onze winkel en profiteer maximaa in de zomer van 2017 bij Apollol!

Kom snel langs, u bent van harte welkom.
Geplaatst: Week 24 / 21 juni 2017 / Categorie: Hoge kortingen deze zomer n de winkel!


Actie vanwege succes verlengd
Profiteer bij Apollo van de Philips OLED TV promotie
De enige OLED TV met ambilight, L Philips 55POS901F/12 OLED TV, Nu  EUR 500 Cashback. U heeft nog tot het einde van deze maand om hiervan te kunnen profiteren. Volg onderstaande link en lees direct verder.

Klik hier en profiteer. 
Geplaatst: Week 23 / 13 juni 2017 / Categorie: Cashback actie verlengd!AEG bij Apollo

Eerder hebben we u al laten weten dat het gerenomeerde merk AEG is opgenomen in Apollo's assortiment. Wel, we zijn erg druk geweest de producten online te zetten en we kunnen zeggen dat we al een heel eind gekomen zijn. Klik op onderstaande link en bezoek Apollo's webshop voor AEG.

Klik hier en bekijk de producten van AEG
Geplaatst: Week 21 / 28 mei 2017 / Categorie: AEG bij ApolloDeze zomer een forse CANON Cashback Promotie bij Apollo

Profiteer bij Apollo van tot €250 Canon-tegoed of €180 Cashback op geselecteerde Canon-producten. Deze actie loopt de gehele zomer tot en met 31 juli 2017. Klik op de link en bezoek direct onze webshop om actieproducten te bekijken.

Klik hier en profiteer
Geplaatst: Week 20 / 17 mei 2017 / Categorie: Canon Zomer Cashback.Niet minder dan €500 Cashback bij aankoop van een Philips OLED TV

Beleef de enige 4K OLED TV met Ambilight en Android TV™ ter wereld. Bij aanschaf van de 55inch Philips POS901F/12 OLED TV profiteert u bij Apollo tijdelijk van maar liefst €500 cashback. Philips OLED Televisie met Ambilight; diepere zwarttinten, betere kleuren en verbazingwekkend contrast. Geniet van het meest levensechte beeld ooit.

Klik hier en lees snel verder
Geplaatst: Week 19 / 10 mei 2017 / Categorie: Consumentenacties.De hele maand mei spectaculaire korting bij APOLLO op Samsung TV
's
Ontvang een Galaxy Tab en Pathé Thuis-tegoed bij aankoop van een QLED of Premium UHD TV. U profiteert bij Apollo maximaal, bijvoorbeeld van €250 Pathé Thuis-tegoed of u ontvangt niet minder dan tot €500 cash retour. Klik op onderstaande link en lees verder.

Klik hier en profiteer direct maximaal bij Apollo
Geplaatst: Week 18 / 5 mei 2017 / Categorie: Korting bij Apollo100 dagen geld terug garantie bij Apollo

Wij geven u de kans om een SONOS PLAY:1 maar liefst 100 dagen thuis te testen. En blijkt het zo te zijn dat het toch niet helemaal is wat u zoekt? Dan kunt u de SONOS PLAY:1 gewoon kosteloos terugbrengen bij ons (actievoorwaarden zijn van toepassing).

Lees hier verder.
Geplaatst: Week 18 / 1mei 2017 / Categorie: Consumentenacties.Apollo wenst u een fijne koningsdag 2017

Namens het gehele team van Apollo op de Korte promenade 5 in Almere-stad en Apollo.nl wensen wij u een fijne en gezellige koningsdag toe. De winkel is vrijdag 28 april weer open en online bestelt u 24 uur per dag in onze webshop.

Lees hier wat er donderdag 27 april te doen is in Almere.
Geplaatst: Week 17 / 27 april 2017 / Categorie: KoningsdagProfiteer bij Apollo tot € 750 voordeel op een LG TV

Van 21 april tot 30 juni 2017 profiteert u bij Apollo van een nieuwe LG consumentenpromotie. Bij aankoop van een geselecteerd actiemodel LG OLED TV en LG SJ9 Soundbar ontvangt u tot niet minder dan € 750 voordeel. Let op: deze actie is geldig tot 30 juni aanstaande.

Lees HIER snel verder over de Apollo/LG actie
Geplaatst: Week 16 / 18 april 2017 / Categorie: Apollo consummentenpromotie LG
Apollo en openingstijden tijdens Pasen

Tijdens pasen is Apollo op eerste en tweede paasdag, zondag (16 april) en maandag (17 april), gesloten. Op dinsdag 18 april zijn we uw weer van dienst in onze winkel aan Korte Promenade 5 in Almere stad, in de tussentijd kunt u vanzelfsprekend dag en nacht terecht in onze webshop. Names team Apollo wensen we u fijne paasdagen.

Klik hier voor meer openingstijden
Geplaatst: Week 15 / 14 april 2017 / Categorie: Apollo en openingstijden tijdens pasen
Het toonaangevende merk AEG nu ook verkrijgbaar bij Apollo
We zijn zeer verheugd dat wij u kunnen melden dat u bij Apollo ook terecht kunt voor witgoed van het merk AEG. Naast wasdrogers en wasmachines van het merk BOSCH welke u sinds enige tijd al in onze winkel aan de Korte Promenade in Almere aantreft, kunt u binnenkort dus ook producten van AEG aanschaffen bij Apollo. De voorbereidingen dit te plaatsen in de winkel zijn in volle gang. Hoewel we ook nog druk bezig zijn het volledige assortiment online aan te bieden treft u de eerste producten van dit merk al aan in de webshop.

Klik hier en bekijk het assortiment AEG op Apollo.nl
Geplaatst: Week 15 / 13 april 2017 / Categorie: Witgoed
QLED TV bij Apollo, de nieuwe revolutie na LED TV

Tijdens elektronicabeurs CES kondigde het merk Samsung al veel nieuwe producten aan, waaronder QLED TV. De naam QLED komt oorspronkelijk van Quantum Dot Light Emitting Diode. Volgens Samsung is dit de nieuwe revolutie voor uw TV, na bijvoorbeeld LED TV. Naast een verdere perfectionering op het technische vlak, valt deze serie QLED TV's van dit gerenomeerde Zuid-Koreaanse merk ook op door het mooie en strakke design.

klik hier en bekijk direct Samsung QLED TV op Apollo.nl
Geplaatst: Week 15 / 10 april 2017 / Categorie: QLED
TV
Profiteer van consumentenacties bij Apollo, het hele jaar door

Apollo is Officieel Dealer van alle merken die we verkopen, U profiteert als klant van Apollo daardoor van diverse voordelige consumentenacties gedurende het hele jaar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan inruilacties en cashback (geld terug) acties. Bovendien levert Apollo altijd uitsluitend Nederlandse modellen, u ontvangt dus de complete service en volledige ondersteuning op alle producten die u bij Apollo aanschaft.

klik hier voor de actuele consumentenacties:
Geplaatst: Week 14 / 07 april 2017 / Categorie: Consumentenacties

Contactformulier

Contactformulier

Setprijs aanvragen

Kortingscode beschikbaar
Klik hier om uw persoonlijke setprijs aan te vragen