Naar boven

Architect Frame Bowers & Wilkins

Design meubel met geintegreerde luidspreker oplossing

Architect Frame is een innovatieve geintegreerde luidspreker-oplossing voor grotere tv-schermen, gezamelijk ontwikkeld door Bowers & Wilkins en Mutrox. Vaak is de geluidsweergave bij prachtige TV schermen ver beneden dat van de beeldkwaliteit. Architect Frame biedt een hoogwaardige geluidsoplossing met links, rechts, midden en een subwoofer in een prachtig designmeubel rondom uw flatschreen

 
Afstemmen op uw interieur?

Bowers & Wilkins werkt met architecten en interieurontwerpers om innovatieve thuisintegraties met toegevoegde waarde voor bij u thuis mogelijk te maken. De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos met Architect Frame. De roosters zijn verkrijgbaar in veel moderne kleuren, maar kunnen ook worden afgewerkt met aangepaste stoffen, mits ze voldoen aan de vereisten voor akoestische transparantie.

Bovendien wordt Architect Frame geleverd in een stereo, LCR en LCR met subwoofer-versie voor 55, 65 en 77 inch tv's. Het systeem is ook uitbreidbaar tot een 3D-surround-geluid of multi-room. Het grote voordeel van deze oplossing is de compromisloze, gedetailleerde en natuurlijke geluidsweergave die u zou verwachten als aanvulling op hight-end flatscreen-tv.

 


Meer informatie?

De architectframe is leverbaar vanaf €5500 voor 55inch schermen in de stereo uitvoering (inlcusief linker en rechter speaker).
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u verder te informeren. Of kom voor een demonstratie naar onze winkel

Contact opnemen