Naar boven

Consumenten Acties


Profiteer maximaal bij Apollo

 
Alle grote merken bedenken het hele jaar door voordelige consumentenacties, Apollo vindt het erg belangrijk dat u hier ook maximaal van profiteert.

Of het nu een inruilactie betreft, een proefperiode met een product, geld dat u bij een specifieke actie van ons krijgt bij de kassa na aanschaf van een product, een cashbackactie via de groothandel of een merk, u profiteert als Apollo klant van het voordeel.

Nederlandse modellen, dus u heeft recht op de volledige service. Al meer dan 30 jaar is Apollo een vertrouwd adres en levert uitsluitend Nederlandse modellen, u kunt bij ons dus altijd rekenen op de volledige service en ondersteuning.


Meer informatie nodig?
 
Mocht u meer informatie wensen over de lopende en toekomstige consumentenacties, Het Apollo team informeert, adviseert en helpt u graag verder. Telefoonnummer: 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl Momenteel profiteert u bij Apollo Almere en Apollo.nl van de volgende consumentenacties: (klik op een afbeelding en lees verder)

Ons advies is onze website regelmatig in de gaten te houden. immers, we houden nieuwe een aankomende acties nauwlettend in de gaten. Deze worden regelmatig nieuw toegevoegd en zullen dan tevens zichtbaar worden op deze webpagina. Mocht u kennis hebben genomen van een actie of korting elders maar u heeft de voorkeur het product bij Apollo aan te schaffen? Geen probleem, we gaan graag met u in gesprek!

Ook voor consumentenacties en promoties bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, hi fi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

 

Contactformulier

Contactformulier

Setprijs aanvragen

Kortingscode beschikbaar
Klik hier om uw persoonlijke setprijs aan te vragen