Naar boven
Apollo regelt al uw video en foto zaken!

Apollo week acties

Vraag direct een persoonlijke deal aanActieprijs, ook bij volgende Apollo aankoop!

Of heeft u ergens een mooie aanbieding gezien? Deel deze met Apollo, wellicht kunnen we meer voor u betekenen. Iets inruilen of benieuwd naar de meest actuele lage prijs bij Apollo?

Ja! Vertel mij meer over deze deal


Apollo wenst u een gelukkig nieuwjaar!

Namens het team van Apollo Almere en Apollo.nl wensen we u een gelukkig, goed en gezond 2019. Natuurlijk staan we ook in 2019 voor u klaar zoals u gewend bent van Apollo. Bekijk alvast openingstijden en data voor de koopzondagen dit jaar.

Koopzondag bij Apollo Almere

Apollo is officieel SONOS dealer

SONOS, natuurlijk ook verkrijgbaar bij Apollo

Alle Sonos producten zijn verkrijgbaar bij Apollo.nl en Apollo in Almere.

Bekijk direct het SONOS aanbod
 
 

Oled staat voor Organic Light-Emitting Diode, een displaytechniek die dunnere schermen mogelijk maakt die ook nog eens minder stroom verbruiken en een hoger contrast bieden.

LG 8K OLED TV
LG Buigbare OLED TV
 

OLED TV

OLED staat voor Organic Light-Emitting Diode, een displaytechniek die dunnere schermen mogelijk maakt en minder stroom verbruikt. Het contrast is erg goed en onder andere het weergeven van diep zwart is een sterk punt van OLED. Verder heeft OLED TV een grote kijkhoek. De kleuren en contrast verlopen maar weing, naarmate je meer van de zijkant kijkt.

Bekijk hier OLED TVAV Receivers

Een AV receiver is een middelpunt van het home cinema systeem, denk aan input van een Blu-ray speler, game console, CD-speler, radio of mediabox in de vorm van beeld en/of geluid. De receiver zorgt ervoor dat signalen van deze apparaten doorgestuurd worden naar componenten die het weergeven.

In veel gevallen gaat het om TV (of projector) en een luidsprekersysteem. De meeste receivers beschikken over luidsprekeraansluitingen voor minimaal een 5.1-kanaals (vijf luidsprekers en een subwoofer) systeem maar er zijn ook receivers die tot wel 13.2-kanaals systemen ondersteunen. 

Apollo.nl en Apollo Almere levert alle (grote) merken AV receivers.

Lees alles over AV Receivers