Naar boven

Over ons

 Al méér dan dertig jaar is Apollo in Almere een vertrouwd adres voor velen in Flevoland en ook daarbuiten.

 

 

 

 De vernieuwde Webshop van Apollo

Onze vernieuwde webshop Apollo.nl zien wij als een vanzelfsprekend onderdeel van onze winkel. Weer een belangrijk instrument om u als klant nog beter te kunnen bereiken. In tegenstelling tot veel webshops zijn wij in de gelegenheid onze winkel, als sinds jaar en dag gevestigd aan de Korte Promenade in Almere-stad, te combineren met de vele voordelen van 'internetwinkelen'. Dit houdt onder andere in dat u de producten kunt bestellen op internet en in de winkel. Tevens kunt u de artikelen laten opsturen naar uw huisadres of zelf kunt afhalen bij ons in de winkel.

Thuis winkelen, doe je veilig en vertrouwd op Apollo.nl

Online bieden we een zeer ruim assortiment producten, deze zijn overzichtelijk per categorie onderverdeeld en u kunt ook handig zoeken in onze product database. Bovendien heeft u na de aanschaf van het product op Apollo.nl altijd 14 dagen bedenktijd, waarna u het artikel gewoon zonder een reden kunt retourneren. Voor meer informatie over de bedenktijd, klik hier.

Social Media

Vanzelfsprekend is Apollo op facebook te vinden. Like en share onze acties, doe er uw voordeel mee en maak kans op extra kortingen. Klik op onderstaande logo en ga direct naar facebook.

Altijd bereikbaar

Voor al uw vragen, service en vrijblijvend advies zijn wij telefonisch bereikbaar of per e-mail. Verder, kunt u altijd vertrouwen op onze winkel en onze mensen die daar al jaren werkzaam zijn.

Gedreven Apollo medewerkers

In onze winkel treft u de producten aan en onze gemotiveerde en enthousiaste verkoopadviseurs. Onze mensen streven ernaar u optimaal te informeren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. De prijzen? Dat is nu het mooie, die zijn vrijwel altijd gelijk aan de prijzen van onze webshop, hier is sprake van dubbel voordeel dus! Vanzelfsprekend informeren wij u ook graag over allerlei handige en soms noodzakelijke accessoires, vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar.

U kunt ook bij ons langskomen

Neem gerust een kijkje in onze webshop online en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Korte Promenade 5, in het gezellige centrum van Almere-stad. Klik hier voor de Openingstijden. Tot ziens en hopelijk mogen we u spoedig verwelkomen als nieuwe of een van de regelmatig terugkerende tevreden klanten!