Naar boven

Over Apollo

 

Onze winkel in Almere

Al méér dan 30 jaar in Almere 
Wij begrijpen als geen ander dat er zonder u ook geen apollo kan bestaan en vanuit deze gedachte staan al onze medewerkers voor u klaar om u te helpen bij een aankoop, service vragen en overige!

Ook via Apollo.nl 
komt u in contact met dezelfde gedreven en ervaren medewerkers uit onze winkel. Persoonlijk contact met een medewerker met vakkennis en ook nog een geweldige Apollo deal....

Wachten op een actie of folder, niet nodig!  Vraag bij ons op ieder gewenst moment een persoonlijke deal (Apollo deal) aan voor het product naar keuze.

Persoonijke deal aanvragen


 
Al ruim 16 duizend tevreden klanten gingen u voor in 2018

Niet alleen op Apollo.nl maar ook wanneer u gewoon in de winkel van plan bent te gaan kopen wilt u weten waar u aan toe bent. Daarom zijn wij in 2018 gestart met onze klanten om feedback te vragen via Trustpilot.

Geen beter advies dan dat van wie u voorgingen en daadwerkelijk ervaring met Apollo hebben opgedaan. Lees de reviews en overtuig uzelf.
Laat ook een review achter natuurlijk, want zo verbeteren wij onze service weer en laat u andere klanten weten hoe het is om bij Apollo te kopen. 

Apollo op Trustpilot.com