Naar boven

PasfotoApollo Almere is al meer dan vijfentwintig jaar een vertrouwd adres, ook voor al uw pasfoto's

Alle officiële documenten
Apollo Almere maakt pasfoto´s die voldoen aan alle eisen ten behoeve van officiële documenten als bijvoorbeeld het paspoort, een identiteitsbewijs, rijbewijs, een visum, reisdocument of verblijfsvergunning. Verder, maakt Apollo ondere andere ook alle pasfoto's voor; de OV-chipkaart, Amerikaanse- en Indiase documenten. De kosten hiervoor bedragen €13,95

Kinderen & baby's
Ook fotograferen we baby's en kleine kinderen. We hebben hier ervaring mee en zijn onder andere in het bezit van een speciaal stoeltje.

Bril
Voor mensen met een bril is er een kans dat de pasfoto genomen zal worden zonder bril omdat er schaduw optreedt of soms zelfs reflectie. Dit is afhankelijk van het type bril. Onze fotograaf zal hier vanzelfsprekend op toe zien. Een reflectie op het glas is te voorkomen maar als uw monteur randen schaduwen geeft wordt de foto afgekeurd.

Aspraken met NOC*NSF 
Ook kunt u bij Apollo Almere terecht voor een pasfoto voor uw sportvereniging. In samenwerking met de NOC*NSF zijn er afspraken gemaakt om een pasfoto van goede kwaliteit (kosteloos) digitaal naar de NeVoBo te versturen.

Digitaal bestand mailen
Voor slechts 2 extra heeft u de mogelijkheid om, naast de geprinte foto's die u ontvangt, uw pasfoto ook als een digitaal bestand in uw mailbox ontvangen. Dit is erg handig als u de foto's  bijvoorbeeld wilt gebruiken ten behoeve van facebook, LinkedIn, een vacaturesite, een sollicitatie of als u een document digitaal aan moet vragen, bijvoorbeeld een OV chipkaart of een visum.

Kosten voor alle officiele Nederlandse documenten
De kosten voor het maken van de pasfoto zijn €13,95
U ontvangt hiervoor 4 foto's, maar, we hebben een aktie;
2e SET GRATIS (van dezelfde persoon)
Gaat het om een standaardformaat pasfoto dan ontvangt u ipv 4 foto's 8 foto's

Andere landen

Veel landen hebben een ander formaat dan wij hier hanteren, Apollo Almere kan voor ieder land de pasfoto's maken.
bv Amerika en India hebben een groter formaat 5x5cm, u ontvangt dan 4 pasfoto's.
De kosten hiervoor bedragen €13,95

Ons adres
Vlakbij het stadhuis midden in het centrum van Almere-stad, aan de Korte Promenade 5.

Openingstijden van Apollo Almere
Wij zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en donderdag hebben we koopavond, dan zijn we open tot 21:00 uur. Op zaterdag is onze winkel open van 9:00 tot 17:00 uur. Iedere zondag is het KOOPZONDAG bij Apollo Almere, de openingstijden zijn dan van 12.00 tot 17.00 uur.