Naar boven

Pasfoto laten maken in Almere-stad?


Click here  for the English version of this page  



Tijdens openingstijden loopt u gewoon zonder afspraak bij ons binnen voor uw pasfoto's voor alle officiële documenten en uw RDW online aanvraag (hieronder leest u er alles over).

√ RDW erkend pasfotograaf

√ Voor alle officiële documenten

√ Ook voor baby's en kinderen                           

√ Digitale kopie mogelijk

√ Voor alle landen mogelijk

√ Snel aan de beurt (zonder afspraak)

Complete service  |  Professionele fotostudio  |  Deskundig personeel!

√ Al meer dan 35 jaar hét adres voor pasfoto's in Almere     

√ 18,95 p/set (4 foto's)      

√ Tijdelijk 2e Set, van dezelfde persoon, Gratis!




We zitten vlakbij het stadhuis en verwelkomen u graag in onze winkel!






Pasfoto's voor alle officiële documenten
Geschikt voor paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs, visum, reisdocument, verblijfsvergunning, OV-chipkaart, Amerikaanse- en Indiase documenten 

Pasfoto voor kinderen en baby's
Natuurlijk fotograferen wij ook de kleintjes. We hebben hier ervaring mee en hebben onder andere een speciaal kinderzitje.

Draagt u een bril?
De eisen voor officiële foto's zijn erg streng. Voor mensen met een bril bestaat er daarom de kans dat de pasfoto genomen moeten worden zonder bril. Onze fotograaf adviseert u in deze gevallen om toch een goede foto te krijgen. 

Foto's voor NOC*NSF
Ook kunt u bij Apollo Almere terecht voor een pasfoto voor uw sportvereniging. In samenwerking met de NOC*NSF zijn er afspraken gemaakt om een pasfoto van goede kwaliteit (kosteloos) digitaal naar de NeVoBo te versturen.

Uw digitale pasfoto als bestand
Voor slechts € 4,95 extra heeft u de mogelijkheid om, naast de geprinte foto's die u ontvangt, uw pasfoto ook als een digitaal bestand in uw mailbox ontvangen. Dit is erg handig als u de foto's  bijvoorbeeld wilt gebruiken ten behoeve van Facebook, LinkedIn, een vacaturesite, een sollicitatie of als u een document digitaal aan moet vragen, bijvoorbeeld een OV chipkaart of een visum.

Voor andere landen
Veel landen hebben een ander formaat dan wij hier hanteren, Apollo Almere kan voor ieder land de pasfoto's maken. Amerika en India hebben bijvoorbeeld een groter formaat 5x5cm, u ontvangt dan 4 pasfoto's. De kosten wijken niet af en zijn gewoon €18,95

2e set gratis?
Bij Apollo Almere ontvangt u de 2e set gratis, normaal 4 foto’s maar gedurende de aktie ontvangt u 8 foto’s van dezelfde persoon voor dezelfde prijs. Omdat de officiële foto nogal aan regels is gebonden wordt deze nog wel eens ervaren als saai of streng; Tip; doe uw 2e set met lach of met uw bril of hoe u de foto ook graag zou willen hebben. let op; bij afwijkende formaten, bv Usa of India ontvangt u in verband met het grotere foto formaat 4 foto’s voor €18,95

Sleutelhanger
Leuk idee, tijdloos, doe uw leukste foto in een sleutelhanger. Wij hebben verschilllende soorten, prijs vanaf 3,95

Alleen digitaal (als Jpg, per e-mail)
Heeft u de foto alleen digitaal nodig als Jpeg bestand, en hoeft u geen uitgeprinte, dan zijn de kosten 11,95

Kleding advies
De achtergrond voor officiële documenten moet licht van kleur (wit, lichtgrijs), draag daarom donkere bovenkleding ( zwart, donkerblauw donker grijs of gekleurd). Met wit of licht gekleurde bovenkleding is verschil tussen achtergrond en uw kleding niet goed of niet te zien, voor de gemeente een reden om de foto niet te accepteren.

Phocs Card Service
Apollo Almere is aangesloten en geautoriseerd door Phocs Card Service voor officiële pasfoto’s voor oa; KPN, Ajax, Feijenoord en Rdw Bedrijfs - en lidmaatschaps passen.  



RDW erkend Pasfoto Fotograaf* Heeft u een rijbewijs in uw bezit en is deze bijna verlopen?
In veel gemeentes is het mogelijk om het rijbewijs on-line via RDW te verlengen, onder bepaalde voorwaarde kunt u uw rijbewijs in onze winkel digitaal aanvragen (klik hier voor de RDW informatie). LET op: Neem uw huidige rijbewijs (nummer) mee.

De stappen; Apollo maakt uw pasfoto, wij uploaden deze veilig naar RDW, U plaatst uw handtekening zoals deze op uw rijbewijs komt, hierna kunt u (thuis) binnen 6 maanden met uw DidiD App in uw telefoon of tablet (niet op de PC) de aanvraag activeren, vervolgens ontvangt u een email als uw rijbewijs opgehaald kan worden bij de gemeente.
De kosten hiervoor zijn €24,95 u ontvangt 4 foto's geprint bewaar deze voor het geval de on-line aanvraag alsnog bij de gemeente moet worden afgerond.

Alle voorwaarden vindt u op de website van RDW, klik HIER

Heeft u na de aanvraag geen mail ontvangen van RDW; controleer eerst uw spam-reclame folder; vervolgens kunt u met uw DigiD inloggen bij RDW om de status van uw aanvraag in te zien; Klik HIER om uw aanvraag alsnog te kunnen voltooien (met DigiD logt u verder in)

* voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de RDW verlenging om de aanvraag on-line te regelen;
- U dient ingeschreven te staan in de gemeente waar online verlenging mogelijk is (deelnemende gemeente)
- U heeft de DigiD app op uw smartphone (ID Check moet toegevoegd zijn)
- Uw telefoon moet een Android smartphone zijn; vanaf versie 6.0, of een iPhone model 7 (of hoger) met iOS versie 13
- U kunt uw huidige rijbewijs (nummer) aan ons tonen
- U heeft een geldig Nederlands(e) paspoort, rijbewijs of identiteitskaart met een chip. Alle paspoorten en identiteitskaarten hebben een chip. Alleen rijbewijzen uitgegeven na 14 november 2014 hebben een chip



Ga hier terug naar boven