Naar boven

Betalen

Overschrijving
U kunt zelf makkelijk betalen via de bank, door middel van een overschrijving. De bankgegevens van Apollo Almere treft u aan, onderaan deze pagina. Bij betaling geeft u aan het bedrag over te boeken. Bij een bestelling ontvangt u van ons een instructiemail. Na ontvangst van de betaling krijgt u een bevestiging en maken we de bestelling klaar voor verzending.
 
Credit card
Bij Apollo Almere kunt u in de ook met uw credit card betalen, te weten MasterCard & VISA (in onze fysieke winkel ook met American Express) echter bij speciale aanbiedingen en akties kan het zijn dat u alleen via IDEAL kunt betalen in dat geval ziet u de optie betalen met creditcard niet staan en kunt u deze betaalwijze dus niet gebruiken.
 
3D secure
Onze beveiliging is ook '3D secure'. Na verificatie van de betaling kan de bestelling direct verstuurd worden, de gegevens worden goed beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 
Ideal
Veilig online betalen met IDEAL, makkelijker en veiliger kan niet. 
 
Pinnen/Contactloos betalen
Als u een product bij ons komt afhalen, dan kunt u natuurlijk bij ons pinnen of contactloos betalen. Ook betaalt u in de winkel met CreditCard (MasterCard, Visa of American Express)
 
Rembours
Bij verzendingen 'onder rembours' worden rembours kosten berekend. De chauffeur heeft de mogelijkheid om contant of (bij voorkeur) middels een pinautomaat met u af te rekenen. Er kan maximaal 2500,- contant worden betaald. Een combinatie van deel contant en deel pinbetaling is mogelijk. Rembours levering is niet in alle gevallen mogelijk in die gevallen ziet u deze betaal optie ook niet staan en kunt u alleen kiezen voor de betaalopties die u ziet staan.
 
België en Luxemburg
Wij leveren dagelijks in de gehele BeNeLux uw bestelling zonder verzendkosten.
 
De Waddeneilanden
Wij hebben geen meerprijs om uw bestelling op één van de Waddeneilanden af te leveren, het kan wel zijn dat de levering later plaats vindt, neem om dit zeker te weten contact met ons op; support@apollo.nl 
 
Bankgegevens
ING Bank te Almere 66.66.05.491 - IBAN NL52 INGB 0666 6054 91 - BIC: INGBNL2A