Naar boven

Persoonlijke deal bij Apollo


De beste deal

Uw persoonlijke deal

U heeft ergens een mooie aanbieding gezien | Deel deze met Apollo, wellicht kunnen we meer voor u betekenen | U wenst een bepaalde combinatie van producten | U wilt direct iets inruilen of wilt U de meest actuele prijs navragen? 

Een groot aantal tevreden klanten gingen u voor, Apollo scoort een 9,6!

Actuele prijs situatie? 

Vraag het ons

Natuurlijk doen wij onze uiterste best de webshop prijzen actueel te houden, maar ook wij krijgen regelmatig te maken met nieuwe inkoop prijzen of acties. Juist daarom moedigen wij u aan altijd even navraag te doen.

Prijzen van onze concurrenten

Overleg met ons

Daar hoeft u niet bang voor te zijn ;-) zijn wij ook niet namelijk. Geef het door en wij gaan altijd de uitdaging aan om “de beste deal” voor u te verzorgen. Meestal met succes natuurlijk.

Combinatie deals en persoonlijke wensen 

Het lastige van een webwinkel is dat wij uw persoonlijke wensen, product combinaties of inruil artikelen niet altijd van te voren kunnen inschatten. Deel deze informatie met ons zodat wij voor u een persoonlijke deal kunnen maken! 

Persoonlijke ondersteuning

"Het meest gewaardeerd door onze klanten" en "waarom wij het zo leuk vinden"; Persoonlijk contact vanaf het eerste moment tot en met de levering. Altijd vaste contactpersonen met vakkennis, we staan altijd voor u klaar met vragen voor, tijdens en na de aankoop! Bel of neem contact op via onze online deal aanvraag en wij helpen u perfect verder [net als in de winkel ;-) ] en altijd met de beste deal als resultaat natuurlijk!

Meer lezen

Voordat u kiest voor Apollo?

Ga naar Waarom bij Apollo voor meer informatie.


Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres

Ga hier terug naar boven

Aanvraag persoonlijke deal

Persoonlijke Deal ontvangen