Naar boven

Persoonlijk & professioneel advies

Gedreven Apollo medewerkers in onze winkel

In onze winkel treft u de producten aan en onze gemotiveerde en enthousiaste verkoopadviseurs met echte productkennis!
Onze mensen streven ernaar u optimaal te informeren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Hulp nodig bij het thuiswinkelen?

Ook achter de telefoon en via email staat u in contact met onze verkoop adviseurs. Vanzelf sprekend helpen wij u via email of telefoon ook om de beste keuze te maken, van actuele prijs informatie te voorzien of een speciale aanbieding te verzorgen voor de combinatie die u in gedachten heeft. 

De prijzen?

Dat is nu het mooie, die zijn vrijwel altijd gelijk aan de prijzen van onze webshop, hier is sprake van dubbel voordeel dus! 
Vanzelfsprekend informeren wij u ook graag over allerlei handige en soms noodzakelijke accessoires, vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar.

U kunt ook altijd bij ons langskomen
Neem gerust een kijkje in onze webshop online en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Korte Promenade 5, in het gezellige centrum van Almere-stad, klik hier voor de Openingstijden. Tot ziens en hopelijk mogen we u spoedig verwelkomen als nieuwe of één van de regelmatig terugkerende tevreden klanten!

Altijd bereikbaar

Voor al uw vragen, service en vrijblijvend advies zijn wij telefonisch bereikbaar of per e-mail. Verder, kunt u altijd vertrouwen op onze winkel en onze mensen die daar al jaren werkzaam zijn. 
Gedreven Apollo medewerkers

Telefoon:  036-5339099 
Email:      support@apollo.nl