Naar boven

Ook voor Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Wit bent u op Apollo.nl aan het juiste adres

Art.nr: Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Wit
AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel garandeert een perfecte distributie van het geluid naar de speakers, zonder de geluidsweergave negatief te beïnvloeden. Gemaakt door eigenschappen van de gerenommeerde FLX SLIP 14/4 en Rocket 33 speakerkabels met elkaar te combineren.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

AUDIOQUEST

Rocket 11

Luidsprekerkabel Wit

AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel garandeert een perfecte distributie van het geluid naar de speakers, zonder de geluidsweergave negatief te beïnvloeden.

Flexibel

Deze AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabels zijn gemaakt door de eigenschappen van de gerenommeerde FLX SLIP 14/4 en Rocket 33 speakerkabels met elkaar te combineren. Audioquest Rocket 11 is simpel te monteren en prettig flexibel.

AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel: veelzijdig

Deze kabel is erg veelzijdig en breed inzetbaar in elke hifiset. Rocket 11 bestaat uit koperen geleiders die van 'stranded copper' als ook 'Long Grain Copper' zijn vervaardigd.

Double Spiral

Omdat dubbele getwiste aders (Double Spiral) geometrie in AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel is toegepast, kunt u kiezen om de kabel full range/ bi-wire of zelfs bi-amp af te monteren. Gebruik hiervoor goede spades of banaanstekkers. Als diëlectricum gebruikte AudioQuest PVC en de interne kabeldiameter per ader is 1,31 mm²

AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel is leverbaar in wit en grijs

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor kabels

Ook voor uw Audioquest luidsprekerkabel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

EAN 92592005952
Merk AudioQuest
Categorie Luidsprekerkabel per meter
Kleur Wit

Kijk ook eens naar