Naar boven

Ook voor Audioquest Rocket 22 Luidsprekerkabel Wit bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Audioquest Rocket 22 Luidsprekerkabel Wit
AudioQuest Rocket 22 luidsprekerkabel biedt perfecte distributie van geluid naar uw luidsprekers, hierbij wordt de weergave niet beïnvloed. Vervaardigd van vergelijkbare geleiders als gebruikt in de duurdere Rocket 33 speakerkabel.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

AudioQuest Rocket 22

Luidsprekerkabel

Prijs per meter

Een prima doorvoer zonder beïnvloeding

De AudioQuest Rocket 22 luidsprekerkabel biedt een perfecte distributie van het geluid naar uw luidsprekers, hierbij wordt de weergave niet negatief beinvloed.

Geleiders vergelijkbaar met duurdere Rocket 33

Deze luidsprekerkabel van Audioquest is vervaardigd van vergelijkbare geleiders als gebruikt in de duurdere Rocket 33 luidsprekerkabel. De Rocket 22 is vrijd eenvoudig te monteren, flexibel en goed van opbouw.

Veelzijdig

Enorm veelzijdig is de AudioQuest Rocket 22 luidsprekerkabel ook en vooral breed inzetbaar in elke hifi set.

Double Spiral (dubbel getwiste aders)

De Rocket 22 bestaat uit koperen geleiders die van zowel zogeheten 'stranded copper' als van 'Long Grain Copper (LGC)' en 'Perfect Surface Copper (PSC)' zijn vervaardigd. Omdat de dubbele getwiste aders (Double Spiral) geometrie in de AudioQuest Rocket 22 luidsprekerkabel is toegepast, kunt u kiezen om de kabel full range/ bi-wire of zelfs bi-amp af te monteren. Het advies is hiervoor goede banaanstekkers te gebruiken. Als diëlectricum gebruikte AudioQuest PVC en de interne kabeldiameter per ader is 1,31 mm²

De Kleuren

De AudioQuest Rocket 22 luidsprekerkabel is leverbaar in wit en zwart

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor speakerkabels

Ook voor uw Audioquest luidsprekerkabel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt producten van Audioquest bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

EAN 92592005990
Merk AudioQuest
Luidsprekerkabel per meter