Naar boven

Ook voor SVS Prime boekenplank luidspreker Black Ash natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime boekenplank luidspreker Black Ash
SVS Prime boekenplank speaker met een een 6.25-inch midrange/woofer, 1-inch aluminium dome tweeter en 2-weg crossover. Ontworpen voor 2-kanaals puristen en liefhebbers van home cinema.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Zonder twijfel een indrukwekkende en dynamische geluidskwaliteit levert deze SVSound Prime (Bookshelf) boekenplank luidspreker, een toonaangevende full-range van boekenplank luidsprekers binnen de prijs-kwaliteitsklasse. Ook is Prime Bookshelf te gebruiken als primaire luidspreker, surround speaker of in een 2-kanaals opstelling voor audiofiele, desktop of uw home cinema surround sound systeem. 
SVS Prime boekenplank speaker speciaal ontworpen voor 2-kanaals puristen en liefhebbers van home cinema. Ongeacht uw voorkeur, de Prime Bookshelf speaker set heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding en is de meest flexibel inzetbare speaker uit de Prime-series. 

Stijlvol design

De behuizing van de speaker heeft een stijlvol design met schuin aflopende kanten aan de voorzijde, as-zwarte of zwarte afwerking en een totale afmeting van 335 x 203 x 242 millimeter. Voor een stijlvoller uiterlijk kunt u de Prime Bookshelf speakers ook op een optionele luidsprekerstandaard plaatsen.

Een volle en rijke geluidsweergave

Als u kiest voor een 2-kanaals stand-alone geluidsopstelling, leveren de speakers een verrassend volle en rijke geluidsweergave. Of combineer de luidsprekers met de Prime of Ultra Center speakers, Prime Satellites en een van de vele SVSound subwoofers. 

6.25-inch midrange/woofer 

Prime Bookshelf beschikt over een 6.25-inch midrange/woofer driver vervaardigd uit materialen als glasvezel en acrylonitril-butadieen-styreen. De propylene conus wordt gekenmerkt door zijn lichtheid en stijfheid, waardoor er een platte frequentierespons ontstaat. Net als alle luidspreker drivers uit de SVSound Prime- en Ultra-series, beschikt de 6.25-inch woofer over een aluminium ring om oneffenheden in het geluid te voorkomen.

1-inch aluminium dome tweeter

De diepe bas van de woofer wordt gecompleteerd door de hoge tonen van de 1-inch aluminium dome tweeter, waardoor er een passend geluid ontstaat voor een dergelijke 2-weg luidspreker. De lichte en stijve tweeter produceert een hoge SPL (Sound Pressure Level) met minimale geluidsvervorming, waardoor de hoge tonen zich goed verspreiden in uw luisterruimte. Omdat de Prime- en Ultra-series over dezelfde driver technieken beschikken, zijn alle modellen goed met elkaar te combineren.

2-weg crossover

SVSound heeft een aantal exclusieve onderdelen ontwikkelt voor de Prime-series, waaronder premium grade condensators, air-core geleiders en de heavy trace printplaten. Al deze componenten zijn van zeer hoge kwaliteit en dragen gezamenlijk bij aan een lagere geluidsvervorming, strakkere tolerantie en het verdrijven van hitte. De 2-weg crossover is zodanig afgesteld dat beide drivers optimaal samenwerken met de best mogelijke fase coherentie en scherpe timing.

Hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties

SVSound: De voordelen van hoogwaardige audio met een hoge kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

SVS advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw SVSound Prime boekenplank luidspreker bent u bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw SVS producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.