Naar boven

Ook voor NAD T778 Home-cinema-receiver bent u natuurlijk! bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: NAD T778 Home-cinema-receiver
Deze NADT778 GR surround receiver is een 9.1 kanaals hybride digitale receiver met 4K, UHD video, Dolby ATMOS, DTS:X, Dirac live, geïntegreerde Bluesound en een touch kleurendisplay.
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

NAD T778 Home-cinema-receiver

9.1 kanaals hybride digitale receiver

Deze NADT778GR surround receiver is een 9.1 kanaals hybride digitale receiver met 4K, UHD video, Dolby ATMOS, DTS:X, Dirac live, geïntegreerde Bluesound en een touch kleurendisplay.

Krachtig en modern

NAD T778 is een krachtige en moderne surround receiver – ontwikkeld voor veeleisende  consumenten die geavanceerde features en de allerbeste geluidskwaliteit willen voor hun films en muziek.

Vermogen 140 watt

Het is een Hybrid Digital versterker deel met 140 hifi-watt, geïntegreerde Bluesound-streaming en digitale Dirac Live-ruimtecorrectie om het geluid perfect aan te passen aan jouw kamer. 

Groot kleurendisplay

Het grote en mooie touch-kleurendisplay is uniek te noemen en is een belevenis op zich en maakt het heel eenvoudig om de T 778 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om met de Bluesound-app te luisteren naar muziek van bijvoorbeeld een streaming service of internetradio. Bekijk nummers, artiesten en albumhoezen op de voorkant van deze NAD receiver. 

Dolby Atmos, DTS:X, 4K/UHD-video en meer

Verder ondersteunt de T778 de beste hoge-resolutie-audio- en videoformaten, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en 4K/UHD-video. Via eARC kunt u via HDMI het Dolby Atmos-geluid van de TV terugsturen naar de receiver, zodat jue perfect geluid krijgt van HD-streaming services (bijvoorbeeld: Netflix, HBO)

Geluid in drie dimensies met Dolby Atmos, DTS:X en Hybrid Digital

Met negen versterker kanalen komt de T 778 in de buurt van ambitieuze home-cinema’s. De geïntegreerde versterker is geschikt voor een Atmos/DTS:X-configuratie met 7.2.2 kanalen, en via extra plafond- of achterluidsprekers en een aparte eindversterker (zoals de NAD CI940) krijg je een hypermodern, indrukwekkend en realistisch 3D-filmgeluid met 7.2.4 kanalen.

Hybrid Digital-versterker technologie

T778 is het eerste surround product met de Hybrid Digital-versterker technologie van NAD. Dit principe werd voor het eerst gebruikt in de stereo versterkers van NAD’s exclusieve New Classic-serie (C388) en nu kunt u ook in surround genieten van dit krachtige, kristalheldere geluid. Een explosieve dynamiek en eindeloos veel details op een totaal ‘zwarte’ achtergrond geven muziek en films u een totaal nieuwe dimensie.

Streamen

Bedenk dat NAD T778 geen geïntegreerde radio heeft en dus meer een surround versterker is dan een surround receiver. Aan de andere kant is wel internetradio een feature, waar u de meeste FM- of DAB-kanalen ook op kunt vinden – plus nog eens tienduizenden andere zenders van over de hele wereld.

Uitvoeringen van NAD T778

De T778 is verkrijgbaar in grafiet. Inclusief programmeerbare systeem afstandsbediening en Zone 2-afstandsbediening.

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor NAD T778 Home-cinema-receiver bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt een NAD receiver bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

U kunt langskomen!

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, misschien om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

9 geïntegreerde versterkerkanalen / 11.1-kanaals verwerking
Afstandsbediening: True
Voice-control: True
Versterkerkanalen: 9
USB 2.0 Type A-ingang voor BluOS Upgrade Kit (bijgeleverd)
1 x IR-in, 3 x IR-out
1 x 12V trigger-in, 3 x trigger-out
RS232-poort (Creston, Control4 enz.)
Ethernet-ingang
Hybrid Digital versterkerdeel (Hypex UcD)
MDC (Modular Design Construction)**
Geïntegreerde MDC-modules: VM310 (video/HDMI)
Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie (basisversie voor smartphone/tablet/PC/Mac, inclusief gekalibreerde meetmicrofoon)
Draadloze Bluesound-multiroomstreaming en Bluesound
Touch-kleurendisplay op de voorkant
Uitgangsvermogen FTC (1% THD, twee actieve kanalen, 8/4 ohm,): 140 watt / 170 watt
Dynamisch vermogen (IHF) bij 8/4 ohm: 165 watt / 280 watt
5 HDMI-ingangen (18 Gbps, 4K/60, HDCP 2.2, HDR10, Dolby Vision)
1 HDMI 2.0-uitgang (18 Gbps, 4K/60, 4.4.4, HDCP 2.2, eARC, CEC)
1 HDMI 2.0-uitgang (9 Gbps, 4K/60, 4.2.0, HDCP 1.4)
USB-ingang op de voorkant