Naar boven

NAD T758 V3i

Art.nr: T 758 V3i
Van levensechte surround sound prestaties tot hartkloppend vermogen, de T 758 V3i is een ware traktatie voor de zintuigen. Door gebruik te maken van NAD's eigen MDC-technologie is de T 758 V3i klaar voor toekomstige upgrades en functies. Met 4K UltraHD video biedt de T 758 V3 een levendige en boeiende presentatie als het gaat om het nieuwste op het gebied van digitale videotechnologie. Compleet met AV-presets die u kunt aanpassen, geeft de T 758 V3i u volledige controle over wat u hoort en hoe u het ziet.
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De T 758 V3i is een prestatie-update van onze bekroonde T758V3i A/V Surround Sound Receiver en zet de 'simple is better' ontwerpfilosofie van NAD voort door het leveren van een vloeiende, gebruiksvriendelijke ervaring. Van levensechte surround sound prestaties tot hartkloppend vermogen, de T 758 V3i is een ware traktatie voor de zintuigen. Door gebruik te maken van NAD's eigen MDC-technologie is de T 758 V3i klaar voor toekomstige upgrades en functies. Met 4K UltraHD video biedt de T 758 V3i een levendige en boeiende presentatie als het gaat om het nieuwste op het gebied van digitale videotechnologie. Compleet met AV-presets die u kunt aanpassen, geeft de T 758 V3i u volledige controle over wat u hoort en hoe u het ziet. De NAD AV Remote iOS-app om van je smartphone een afstandsbediening te maken, kun je gratis downloaden

MDC-uitgeruste A/V-ontvanger
MDC - het meest onderscheidende kenmerk
Hier bij NAD omarmen we de steeds veranderende wereld van de AV-technologie zonder onze oorspronkelijke investering uit te wissen. De RedDot Design Award winnende Modular Design Construction werd ons antwoord op de veroudering. Met MDC staan digitale audio- en videocircuits op vervangbare modules en de mogelijkheid om de T 758 V3i naadloos te upgraden naar toekomstige digitale formaten is uniek en ongekend.

Muziek eerst
Populaire surroundgeluidsformaten, waaronder HD-formaten Dolby Atmos®, DTS:X en DTS Master Audio, worden gedecodeerd met behulp van de nieuwste generatie high-speed multi-core DSP. Met volledige ondersteuning voor High Res Audio-indelingen zoals Master Quality Authenticated (MQA) in de BluOS® -speler is de T 758 V3i wonderbaarlijk uniek. Voeg daar de exclusieve PowerDrive™-versterker van NAD aan toe, met een hoge stroomsterkte in combinatie met een hoog dynamisch vermogen, om het allerbeste uit elke luidspreker te halen die u voor uw thuisbioscoop kunt kiezen. Met zowel muziek als films, onthult de T 758 V3i's bekroonde erfgoed zijn kracht met immense diepte, helderheid en ongelooflijke details.

Pure en eenvoudige video
De T 758 V3i biedt killer-prestaties met de nieuwste digitale videotechnologie, waaronder UltraHD-video met resoluties tot 3840 x 2160 pixels bij 60 frames per seconde met 4:4:4-kleurengamma en High Dynamic Range-ondersteuning. Analoge videobronnen worden ook geconverteerd naar HDMI voor een eenvoudige 'one wire' verbinding met uw flatscreen of projector. We laten de videoverwerking daar waar ze hoort, in uw scherm, en vermijden zo meerdere formaatconversies die andere AVR's treffen.

Gemakkelijke Flexibiliteit
We hebben een zeer eenvoudige gebruikersinterface gecreëerd die ongelooflijk flexibel en toch eenvoudig te gebruiken is. Elke broncomponent behoudt dezelfde aangepaste instellingen telkens als hij wordt geselecteerd voor weergave, en er zijn geen 'lege ingangen' om te rommelen of te verwarren. Bovendien maken krachtige AV-presets aangepaste opstellingen mogelijk voor verschillende soorten programmamateriaal (drama, actie, muziek, enz.), zodat de prestaties naar uw smaak kunnen worden aangepast. Inputs kunnen worden hernoemd om ze aan te passen aan uw componenten. Een tweede onafhankelijke zone is inbegrepen en kan worden gevoed door de interne versterkers van het achterkanaal. Geavanceerde meerkamersystemen zijn gemakkelijk op te nemen dankzij de volledige reeks aansluitingen voor domoticasystemen.
State-of-the-art kamercorrectie*
Dirac Live® is het meest geavanceerde digitale kamercorrectiesysteem dat vandaag de dag beschikbaar is, en meestal gereserveerd voor gebruik in ultra high-end componenten die meerdere malen zoveel kosten als de T 758 V3i. Met Dirac Live® kunt u de perfecte luisteromgeving bouwen die zowel de timing als de kleuren van het geluid corrigeert met behulp van de meegeleverde gekalibreerde microfoon en de krachtige software. Voor meer informatie over Dirac Live, klik hier.

BluOS Streaming High Res Audio Inbegrepen
De T 758 V3i is voorzien van ingebouwde BluOS draadloze streamingtechnologie, zodat u lossless muziek kunt streamen naar uw thuisbioscoopsysteem vanuit lokale bibliotheken, kunt afstemmen op internetradiostations en toegang hebt tot populaire muziekstreamingdiensten. U kunt de muziek overal in huis bedienen met behulp van de BluOS Controller-app voor mobiele apparaten, inclusief de mogelijkheid om andere BluOS compatibele draadloze luidsprekers en muziekspelers te groeperen met de T 758 V3i om elke kamer te vullen met muziek.

Krijg meer muziek
In tegenstelling tot gewone AVR's profiteert de T 758 V3i van onze 45-jarige ervaring met de productie van enkele van de meest muzikale componenten op de markt. Deze verfijning is duidelijk elke keer dat u naar muziek luistert of uw favoriete videoprogramma's bekijkt. De T 758 V3i biedt opmerkelijke prestaties en flexibiliteit in een compact en eenvoudig te bedienen pakket. Deze multikanaals krachtpatser brengt uw favoriete muziek en films tot leven met een minimum aan gedoe en een maximum aan plezier.

Hoofdkwaliteit geverifieerd
Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire end-to-end-technologie die is ingebouwd in elke BluOS Enabled-versterker om MQA-muziek vast te leggen en in de zuiverste kwaliteit aan uw luidsprekers te leveren. Alle BluOS Enabled-spelers en -systemen bevatten een krachtige decoder en audioweergave voor de miljoenen van de MQA-gecodeerde nummers. Het MQA-logo dat in de BluOS-app wordt weergegeven, geeft aan dat het apparaat bezig is met het decoderen en afspelen van een MQA-stream of -bestand, en laat u weten dat u horen exact wat de artiest heeft opgenomen en goedgekeurd in de studio.

 

*Aanwijzing: De T 758 V3i zal een licentie voor Dirac Live bevatten met de optie voor geavanceerde gebruikers om te upgraden naar een full-featured versie. Firmware versie 2.12.9 of later is nodig om Dirac Live in te schakelen. Voor meer informatie over het upgraden van de firmware

Specificaties

ersterker
Stereowijze van de vermogensoutput
110W (8Ω binnen de nominale vervorming)
Full Disclosure Power (alle kanalen tegelijkertijd aangedreven)
7 x 60W (0,05% THD, 20-20kHz)
IHF Dynamisch vermogen

8 Ohms
137W
4 Ohms
243W
Totale harmonische vervorming bij nominaal vermogen
<0.08%
IM-vervorming bij nominaal vermogen
<0.08%
Dempingsfactor, 8 ohm
>60
Invoergevoeligheid en Impedantie
750mV/50 kilohms
Frequentierespons
±0.8dB (ref. 1kHz, 20Hz-20kHz)
Signaal/ruisverhouding
>100dB (ref. nominaal vermogen bij 8 Ohm, A-Weighted)
>90dB (ref. 1W bij 8 Ohms, A-Weighted
Algemene specificaties
Ontspanningsvermogen
53W
Stand-by vermogen
<0.5W
Eenheidsdimensie (BxHxD) - Bruto (omvat voeten, knoppen en klemmen)
435 x 172 x 397mm

17 1/8 x 6 13/16 x 15 11/16"*
Nettogewicht
15.4kg (33.9lb)
Verzendingsgewicht
18,0kg (39,6lb)
*Niet-metrische metingen zijn bij benadering.
MDC-upgrademodules
MDC-upgrademodules die in deze eenheid zijn opgenomen

Video
VM130 (met BluOS)
Audio
AM230
Accessoires
Stroomkabel
AA-batterijen
3V CR2025 batterijen
Snelstartgids
AVR 4 Afstandsbediening
ZR 7 Tweede zone op afstand

Kijk ook eens naar